Dorastałem w Londynie jako młody imigrant więc jestem tutaj już sporo lat. Zamachy zdarzają się bo zdarzają fakt, ludzie giną, dzieci itp. Chciałbym przypomnieć, że o wiele więcej ludzi ginie na drogach każdego dnia i nikt się tym nie interesuje. Zamachy są częścią czegoś większego tak mi się wydaje, media zawsze o tym będą mówić i siać nienawiść. A Brazylii mają kłopoty z gangami, w Stanach mają wojnę białych i czarnych między sobą w Europie mamy wojnę religii. Wydaje mi się, że jest to zaplanowana z góry akcja mająca na celu zastraszanie, no panowie nikt normalny nie ściągał by tylu muzułmanów i do tego z krajów sunnickich. Znam wielu muzułmanów i na prawdę nie mogę złego słowa o nich powiedzieć, dali by Ci ostatnią kromkę chleba gdybyś był głodny, wielu z nich pochodzi z Syrii i na prawdę nie mam do nich zastrzeżeń. Jeśli dojdzie do wojny w Europie to będzie to najokrutniejsza wojna z wszystkich a tylko dlatego, że wróg będziemy pomiędzy nami a na pewno do tego dojdzie z powodu dzielenia nas właśnie takimi sytuacjami. Na prawdę, uwierzcie mi, wielu z nich jest złymi ludźmi ale również wielu potrzebuje pomocy. Nie jestem za ich przyjmowaniem do Europy ale nie możemy siać paniki bo media właśnie tego pragną.