EDIT: Bilans 59 ofiar i 515 rannych
Edit:
Państwo Islamskie przyznało się do ataku w Las Vegas. W komunikacie czytamy, iż sprawca "jest żołnierzem kalifatu, który kilka miesięcy temu przeszedł na islam".
Może właśnie to jest odpowiedź dlaczego lewacy nie chcą powszechnego dostępu do broni. Bo sami sobie nie ufają. Pierdolą, że ludzie będą do siebie strzelać jak pojebani więc nie może być dostępu, a prawda jest taka, że lewacy będą do wszystkich napierdalać bo są debilami - coś w tym jest (nawiązując, że sprawcą jest lewak antytrumpista)
jak na to patrzę to odechciewa mi się legalizacji broni ale z drugiej strony to co tylko on miał broń że go odrazu nie zajebali ????
Z czego on tam mógł strzelać? Zwykłe M4A1 to raczej nie było skoro tak długa seria.
Nie ma problemu, jesli lewactwo nie chce dostepu do broni to zakazac lewakom do niej dostep Podobnie jest w Szwajcarii, generalnie kazdy obywalet ma prawo miec bron, po za obywatelami pochodzenia balkanskiego. Kurwa jak ja nienawidze lewactwa jebanego, az mna telepie na sama mysl.
Wiem, że country to jak polskie discopolo ale jakoś nikt na koncercie Martyniuka nie zrobił takiej rzeźni.