18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Zamach w Las Vegas
~Angel • 2017-10-02, 11:07
Podczas koncertu muzyki country w okolicy hotelu Mandalay Bay w Las Vegas doszło do strzelaniny. Co najmniej 20 osób zginęło, a ponad 100 zostało rannych - poinformowała lokalna policja. Zastrzelony przez siły bezpieczeństwa został także domniemany napastnik.

EDIT: Bilans 59 ofiar i 515 rannych

Edit:
Państwo Islamskie przyznało się do ataku w Las Vegas. W komunikacie czytamy, iż sprawca "jest żołnierzem kalifatu, który kilka miesięcy temu przeszedł na islam".

ukryta treść

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bania88 2017-10-02, 13:18 48
Może właśnie to jest odpowiedź dlaczego lewacy nie chcą powszechnego dostępu do broni. Bo sami sobie nie ufają. Pierdolą, że ludzie będą do siebie strzelać jak pojebani więc nie może być dostępu, a prawda jest taka, że lewacy będą do wszystkich napierdalać bo są debilami - coś w tym jest (nawiązując, że sprawcą jest lewak antytrumpista)
Zgłoś
o................o 2017-10-02, 13:24 4
Każdy zamach cieszy. Te w stanach w szczególności.
Zgłoś
ejdzbikej 2017-10-02, 13:24 10
lewak antytrumpista czy jebany brudas kebab obwiazany c4 - jeden kurwa chuj. lewaki to taka sama zaraza jak muslimy, a nawet duzo gorsza, takze drogi uzytkowniku sadistic, jesli jestes lewakiem to chuj ci w dupe i mam nadzieje ze twoja matkeepierdolnie pekaes
Zgłoś
matikati 2017-10-02, 13:27 9
pierwszy filmik - 42/43 sekunda, słychać rykoszet? Jeśli tak to ziomek był w chuj blisko ostrzału, mimo to dalej kamerował gj
Zgłoś
ejdzbikej 2017-10-02, 13:32 10
bania88 napisał/a:

Może właśnie to jest odpowiedź dlaczego lewacy nie chcą powszechnego dostępu do broni. Bo sami sobie nie ufają. Pierdolą, że ludzie będą do siebie strzelać jak pojebani więc nie może być dostępu, a prawda jest taka, że lewacy będą do wszystkich napierdalać bo są debilami - coś w tym jest (nawiązując, że sprawcą jest lewak antytrumpista)

Nie ma problemu, jesli lewactwo nie chce dostepu do broni to zakazac lewakom do niej dostep Podobnie jest w Szwajcarii, generalnie kazdy obywalet ma prawo miec bron, po za obywatelami pochodzenia balkanskiego. Kurwa jak ja nienawidze lewactwa jebanego, az mna telepie na sama mysl.
Zgłoś
~Angel 2017-10-02, 13:37 19

Zgłoś
zielu2233 2017-10-02, 13:39 30
Obszar koncertu jest strefą bez broni, niestety napastnik pewnie wziął to pod uwagę planując zamach.
Zgłoś
niemamskarpet. 2017-10-02, 13:39 4
jak na to patrzę to odechciewa mi się legalizacji broni ale z drugiej strony to co tylko on miał broń że go odrazu nie zajebali ????
Zgłoś
crystaldragon 2017-10-02, 13:50 39
niemamskarpet. napisał/a:

jak na to patrzę to odechciewa mi się legalizacji broni ale z drugiej strony to co tylko on miał broń że go odrazu nie zajebali ????

W stanie Kalifornia panują ostre restrykcje ws. posiadania broni, nie wolno jej nosić na wierzchu np. przy pasku w kaburze. Szaleniec zawsze zdobędzie broń, legalizacja ma polegać na tym aby zwykły obywatel mógł się przed nim obronić.
Zgłoś
Krak 2017-10-02, 13:50 40
Jak mu country pod oknem wieczorem grali to nie ma się co dziwić.
Zgłoś
Wiewór 2017-10-02, 13:51 5
ZIPer9 napisał/a:

Z czego on tam mógł strzelać? Zwykłe M4A1 to raczej nie było skoro tak długa seria.

Do m4 można podpiąć magazynek bębnowy albo pudełkowy...
Zgłoś
czajka 2017-10-02, 13:53 5
Gdzie było CSI Las Vegas ja się pytam?
Gdzie był Gil Grissom, Nick Stokes etc. ?
Zgłoś
SpeedyG 2017-10-02, 13:54 5
Ciekawe co powie o tym Cejrowski, który to zawsze pierdoli jak to czuje się bezpiecznie w jego Hameryce.
Po drugie socjaliści to pojeby, koleś jak już był takim wielkim przeciwnikiem Trumpa i w dodatku staruszkiem czekającym tylko na śmierć to mógł dokonać zamachu na prezydenta, lub chociaż republikańskich polityków a nie strzelać do niewinnych ludzi.
Wiem, że country to jak polskie discopolo ale jakoś nikt na koncercie Martyniuka nie zrobił takiej rzeźni.
Zgłoś
Wiewór 2017-10-02, 13:59 8
ejdzbikej napisał/a:

Nie ma problemu, jesli lewactwo nie chce dostepu do broni to zakazac lewakom do niej dostep Podobnie jest w Szwajcarii, generalnie kazdy obywalet ma prawo miec bron, po za obywatelami pochodzenia balkanskiego. Kurwa jak ja nienawidze lewactwa jebanego, az mna telepie na sama mysl.

A teraz w Polsce rządzi dumna prawica i co?
Nowelizacja przepisów o dostępie do broni została skierowana do sejmowej zamrażarki z której już nigdy nie wyjdzie.
Tak. To zrobiła twoja zajebista prawica - PIS.

Jak ja nienawidzę jebanych zakłamanych prawaków hipokrytów.

Cytat:

Wiem, że country to jak polskie discopolo ale jakoś nikt na koncercie Martyniuka nie zrobił takiej rzeźni.

Pojebało cię? Discopolo to jest największe gówno na świecie dla ćwierćmózgów.
Muzyka country wywodzi się z tradycyjnych zwyczajów i pieśni ludowych, które mają korzenie w czasach kowbojów, podbijania dzikiego zachodu , traperów i wprowadzania demokracji u Indian. To jest w zasadzie ich muzyka ludowa.
A discopolo to jest chuj wie co.
Zgłoś
TB303 2017-10-02, 14:00 11
voidinfinity napisał/a:

Nie zamach tylko incydent

Incydent?! Zrobił to biały, więc to zdecydowanie zamach terrorystyczny!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem