Nikt nie mówi, że to ruskie go rozwaliły
Generalnie łatwo się zorientować kto zyskał na tym.
I to raczej w tym gronie trzeba szukać zleceniodawców, tak myślę.
Natomiast ruskie mają współudział na bank.
To że Ty camadoria nie widzisz motywu zbrodni to wcale nie znaczy, że go nie ma.
W Katyń też nikt nie wierzył.
W ogóle skoro ukranina nic nie znaczy, to po co komu kawałek tego terenu? Po co ruskom niszczenie wlasnej gospodarki ?
Wiesz jak naród ruski dostał w pierdziel tymi sankcjami? Ja wiem bo mam znajomych w rosji...
A jednak napadli na krym, na ukraine, na gruzje. Zestrzelili samolot malyzjski to i z kaczorem mogli podobnie.
Jak człowiek ma miliardy na koncie to nie ma już na świecie dla niego żadnej atrakcji poza władzą.
Rozumiem, że nie wszystkim podoba się ten temat tutaj.
Natomiast protestuję przed ocenieniem albo lekceważeniem tematu przed zapoznaniem się z materiałem.
Nie palcie czarownicy na stosie!
To że, ludzie są nastawieni negatywnie do problemu piszą o tym że mają dość, że rzygają jak słyszą Smoleńsk, że to nie byli fachowcy etc. itp. jest efektem działania bardzo skutecznego zespołu, który dostał zadanie zatarcia śladów itp. Przecież to oczywiste. Niemcy robili to samo po 2 wojnie światowej.
Katastrofa musi zostać wyjaśniona.
Ja dla przykładu zajmuje się zawodowo modelowaniem matematycznym, i pracę przedstawioną w video oceniam na bardzo profesjonalną.
Dlatego uważałem, że jest warta dyskusji.