Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu czytając twojego posta, mam wrażenie że ty tych czasów niecierpliwie oczekujesz?
Ludzie ogarnijcie się, jak słyszę czasami wypowiedzi że przydałaby się wojna bo LGBT, bo feministki, bo przeludnienie, bo żeby nasze pokolenie zmężniało, to mi się włos jeży na głowie.
Włos się jeży na głowie bo się nie szykujesz na niespodziewane. To co masz teraz to dewiacja i brak rozwoju. Doprowadziło to do wygrania konfliktu światowego przez Chiny. Przez Konfucjanizm. Zobacz czym się różni cywilizacja konfucjańska od tego postliberalnego gówna w UE i USA które jest niewydolne. Jak zapoznasz się z Konfucjańskimi zasadami to zaczniesz rozumieć dlaczego takie kurestwo czy inne QWERTY będzie miało przejebane w konfucjańskim świecie który szykują Ci chiny. Ale Polacy doskonale się odnajdują pod butem.
Po prostu słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi a silni ludzie tworzą dobre czasy, które z kolej tworzą słabych ludzi. los za bardzo nam posmarował i wszystkim się w dupach poprzewracało.
Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi oraz całkiem sporo skurwysynów, którzy w takich czasach czują się jak ryba w wodzie.
Lata 20 ubiegłego wieku to kryzys i hiperinflacja w Niemczech= nsdap, Hitler, naziści, w ZSRR= Stalin, komunizm, łagry, czystki etniczne, w Chinach Mao Zedong= wielki głód i dziesiątki milionów ofiar.
Potrzeba stworzenia "silnych ludzi" jak mówisz nie jest wystarczającym powodem dla fundowania ludziom okrutnych czasów.
Ciekawe czy nie zmieniłbyś zdania gdyby w wyniku wojny stracił majątek, gdyby wymordowali ci rodzinę, pozabijali braci, synów, zgwałcili żonę, matkę i córki.
A to wszystko nie za honor, bo za honor to nasi dziadkowie i pradziadkowie się bili, dzisiaj umiera się za czyiś brudny interes i petrodolary.
Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi oraz całkiem sporo skurwysynów, którzy w takich czasach czują się jak ryba w wodzie.
Lata 20 ubiegłego wieku to kryzys i hiperinflacja w Niemczech= nsdap, Hitler, naziści, w ZSRR= Stalin, komunizm, łagry, czystki etniczne, w Chinach Mao Zedong= wielki głów i dziesiątki milionów ofiar.
Potrzeba stworzenia "silnych ludzi" jak mówisz nie jest wystarczającym powodem dla fundowania ludziom okrutnych czasów.
Ciekawe czy nie zmieniłbyś zdania gdyby w wyniku wojny stracił majątek, gdyby wymordowali ci rodzinę, pozabijali braci, synów, zgwałcili żonę, matkę i córki.
A to wszystko nie za honor, bo za honor to nasi dziadkowie i pradziadkowie się bili, dzisiaj umiera się za czyiś brudny interes i petrodolary.
Wystarczyło by tym zafascynowanym wojną internet na miesiąc zabrać to by błagali o powrót do normalności.
Nie no, ogólnie to przydałaby się czystka, żeby to całe ścierwo wytępić. Ja zaczął bym od polityków, wywiesił ich na ścianach sejmu i zostawił tam dla przypomnienia dla przyszłych rządzących. Po prostu słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi a silni ludzie tworzą dobre czasy, które z kolej tworzą słabych ludzi. los za bardzo nam posmarował i wszystkim się w dupach poprzewracało.
Nie rozumiesz tylko, że całkiem prawdopodobne jest, że należysz właśnie do grupy ścierwa. Twoją rodzinkę też wtedy mogą powiesić, kobiety pogwałcić kilkaset razy i też potem kula w łeb i co takiego powiesz? "Nieee, ja należę do tych świadomych, kumatych, dobry ziom ze mnie, obejrzałem kilka filmów dokumentalnych, kilka tych spiskowych z żółtymi literami".
Głodny, wściekły tłum ma w chuju jakąkolwiek logikę, idzie jak szarańcza i wszystko niszczy. Nie ma silnych i słabych ludzi, będzie tylko tłum. Ktoś kto proponuje rewolucje, sam zostanie przez nią przenicowany. Trzeba być skończonym kretynem by uważać się za jakiegoś wybrańca, którego czasy czystki nie dotkną. Jestem niemal pewien, że jesteś jakimś kurwa biedakiem robolem czy innym za minimalną krajową i patrzysz wkurwiony zza szyby PKS jak ludzie jeżdżą drogimi autami z ładnymi panienkami i myślisz sobie "kurwa w dupach im się poprzewracało", ale tak naprawdę chciałbyś im zabrać auto i wyruchać pannę.
Jebane komusze geny.
Nie no, ogólnie to przydałaby się czystka, żeby to całe ścierwo wytępić. Ja zaczął bym od polityków, wywiesił ich na ścianach sejmu i zostawił tam dla przypomnienia dla przyszłych rządzących. Po prostu słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi a silni ludzie tworzą dobre czasy, które z kolej tworzą słabych ludzi. los za bardzo nam posmarował i wszystkim się w dupach poprzewracało.
a co taki jestes pewien ze nie zostalbys przy okazji tez wytepiony
byloby tak weszlo by wojsko ciebie zastrzelili kobiety pogwalcili i tez zastrzelili a potem poszli dalej, albo ewentualnie do wiezienia dla zasady bo prawo stanowi silniejszy
ludzie mowiacy o czystkach rewolucji sa dziwnie przekonani ze stoja po tej stronie ktora by oclalala
a co taki jestes pewien ze nie zostalbys przy okazji tez wytepiony
byloby tak weszlo by wojsko ciebie zastrzelili kobiety pogwalcili i tez zastrzelili a potem poszli dalej, albo ewentualnie do wiezienia dla zasady bo prawo stanowi silniejszy
ludzie mowiacy o czystkach rewolucji sa dziwnie przekonani ze stoja po tej stronie ktora by oclalala
Po pierwsze ogólna ludność Polski 37 mln. , liczebnoć WP 144 tysiące., policja liczebność 98 500.
Po drugie część obywateli jest uzbrojona , spora część jest po szkoleniach wojskowych
Po trzecie spora część jest odważna *i zawzięta.
Po czwarte i ostatnie> Dwie opcje polityczne rozdzieliły naród tak a by był słaby, dla porównania w Islandii jest bardzo łatwy dostęp do broni myśliwskiej, a mimo to wypadki i ataki z bronią należą do rzadkości . Sęk w tym ,że wiekszość obywateli nie uważa się ani za klasę biedną, ani za bogatą, co za tym idzie walczą o prawa korzystne dla ogółu.
Dzieki temu ,że w PL naród jest podzielony skupia się na działaniach partii przeciwnej, zamiast jak człowiek rozsądny dojść do kompromisu wolą wytykać sobie nawzajem błędy i krytykować , gdzie można by było wytoczyć swój punkt widzenia.
Wcalę się nie dziwię ,że żydom ,że łatwo będzie wyludnić Polskę do 19 mln obywateli i zasiedlić ją Izraelczykami, wprowadzić kosmiczne opłaty za studia, tak aby przeciętny Kowalski (goj) nie mógł wysłać dziecka na studia, zaś ma zapierdalać na pana Mosze w faqbryce czy budowie. Sami się zniewalacie.
Zamknijcie mnie z nią na trzy tygodnie sam na sam w kwarantannie a nie jednego wirusa wymienimy
Czemu twierdzisz, że myślę, że mi się uda i przeżyje?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów