📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja nie sklejalem takich i jakos rap czy kultura hip-hopu jest mi raczej odlegla to nie spieram sie czy gosc w fiescie z pryszczami zasluguje na miano drugiego 2 paca czy nie. dla mnie nie bo to stary pomysl, widzialem to juz 5 czy 6 razy wiec malpowanie i wstawianie tego rodzaju filmow na sadistc.pl jest rownoznaczne z brakiem piwa ode mnie.
Już mi się bardziej podoba reklama Settlersów spod filmu, od tego crapu...
Początek Filmiku, a moja dziewczyna "a co on uczy się jeździć?" Buahahahaha... Taki tam suchar z rana
divi1991 napisał/a:
@Libertinus
kolejna rockowa cipka w długich włoskach, dobra wracaj ssac pałe...
długość włosów ~16 mm słucham różnych gatunków muzyki poza HH i rapem bo ciężko to nazwać muzyką......
Francysl napisał/a:
To jest kultura nie muzyka tępaku.
hahahahaha chyba pseudo kultura pseudo młodzieży......
robertow99 napisał/a:
a jeszcze kilka postów temu widziałem jak BongMana ciśli
teraz musiał odreagować
Jego w każdym poście ktoś pociśnie.
tomsson napisał/a:
w macu nie ma nestea, jebany burak
w łodzi jest normalnie na przykład buraku jebany.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
MC na 100%
Na 2 Filmie Ładne murzynki Sprzedawały
Jak ta polska ciota kręci kierownicą...
pierwszy i trzeci już był sadistic.pl/zamawianie-zarcia-w-macu-2-vt105906.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów