18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
djbii 2009-09-22, 12:15
Jakby była żywa to swoim dziobem by tej panience suta odgryzła, a tej na filmiku zrobiła mielonkę Tyrolską z piczy.
Zgłoś
SadIsT 2009-09-22, 13:03
W pogoni za zapachem śledzia...
Zgłoś
Skupek 2009-09-22, 13:12
@up
Tyś chyba z cipą nigdy nie miał do czynienia... Śledziu jeden :x
Zgłoś
Koperek 2009-09-22, 15:01
@Sadist
Prawiczek czy po prostu lubisz nie dbające o siebie panny ?
Zgłoś
W................x 2009-09-22, 15:19 2
Ładny ma biust.
Zgłoś
R................g 2009-09-22, 15:23
nom mi też sie podoba
Zgłoś
Lashlo 2009-09-22, 15:45
Wilczex napisał/a:

Ładny ma biust.

Baalp napisał/a:

nom mi też sie podoba

Przecież go praktycznie nie widać ;/
Zgłoś
R................g 2009-09-22, 16:46
Lashlo zainwestuj w okulary
Zgłoś
Lashlo 2009-09-22, 16:51 1
Baalp, cycki są dwa.
Jeden zasłaniają praktycznie całkowicie włosy, drugi , fakt nie całkowicie, ale jednak, ośmiornica.

Dla mnie to za mało aby ocenić czy cycki są fajne. Może ma suty jak wentyle od stara?
Lub przypaliła sobie żelazkiem podczas prasowania?

You never know.
Zgłoś
R................g 2009-09-22, 16:54
heheheh ok, trzeba założyć wątek na 4chanie i poprosić o więcej zdjęć
Zgłoś
W................x 2009-09-22, 17:02
No ok, nie przewidziała sutów jak wentyle od stara, ale na swoja obronę powiem, że chodziło mi przede wszystkim o kształt i wielkość.
Zgłoś
SadIsT 2009-09-22, 23:31
Marcinosz i Koperek, widać to Wam brak doświadczenia, kiedyś może to zrozumiecie...
Zgłoś
Iksu 2009-09-22, 23:46
SadIsT, zdajesz sobie sprawę że właśnie rzuciłeś ripostę w stylu "chyba ty", albo "sam jesteś"
Zgłoś
B................S 2009-09-22, 23:54 1
Zgłoś
Krzysztof 2009-09-24, 8:21 1
"Ohh jaka słitasiowata fotusia maxsik dla Ciebiusie sliczna fotusi supcio zapraszam na swojego blogasia i licze na rewanrzyk"

PS:
Linki do takich filmików chociaż z przyzwoitości nie powinny lądować w komentarzach działu "niehard"
Gdybym ja był moderatorem (Oj dzięki wszystkiemu co święte i dobre nie jest tak) usunąłbym ten komentarz i zastanawiał nad 1pkt karnym.

Tak swoją drogą to filmik mocny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem