Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Xevik20 2024-08-22, 4:33 2
U nich są trochę inne zasady kobiety są do bicia i oblewania kwasem, a do ruchania mają kozy. Taka religia.
Zgłoś
Belivax 2024-08-22, 10:57
Brudny brudas...
Zgłoś
ism 2024-08-22, 11:08 2
nadyb napisał/a:

Wlasnie jestem w Tunezji. Jezeli chodzi o arabow zajebisty kraj. Jeszcze nie spotkalem tak zyczliwych ludzi za granica. Tylko, ze tutaj odrzucili teze, ze najwyzszym prawem jest islam, stwierdzili, ze religia jest hamulcem rozwoju itp. Do tego panswo w ktorym glowna religia jest islam zdelegalizowalo i uznalo za organizacje terorystyczna IS...
Takze nalezy spojrzec na to z tej strony ze za tym wszystkim stoi jebnieta religia. Muslicie ze nasze mohery sa lepsze?

ty przyglupie - jestes jebanym turysta - chca zawartosci twojego portfela wiec beda ci sie podlizywac jak sie tylko da. Tunezja to osrodek islamskiego terroryzmu dzisiaj
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2024-08-22, 12:05
smc napisał/a:

No i miał rację. Cieszę się z filmików, na których ktoś o coś walczy. Mniej mnie interesuje kto i o co, ale chodzi mi o czystą walkę. Niech walczą o swoje prawa, niech adrenalina buzuje. To jest postęp. To jest rozwój.
Brzydzi mnie jewropa, w której samce jeżdżą na deskorolkach w obcisły h torebkach z kredą na chodniku. Tacy są skazani na pożarcie przez kacapa z kałachem, murzyna z nożem i allachakabra z bombą.
To są odwieczne prawa natury, że rasa bardziej agresywna wygra.
Szkoda, że nie my. Epoka białego człowieka i jego odkryć dobiegła końca.

Ty czytasz co piszesz? Podoba ci się ekstremizm religijny? Europa sobie poradzi bez twoich defetystycznych wizji.
Zgłoś
SokZtućka 2024-08-22, 16:02 1
Szykujcie się lewaczki oj szykujcie
Zgłoś
gdfgdf 2024-08-23, 14:52
Dobrze zrobił że wyjebał tej białej dziwce, chodzi roznegilżowana jak na wybiegu dla kurew w pewnej Amsterdamskiej dzielnicy, niech w domu z cipą na wierzchu chodzi a w miejscu pracy takim jak to niech ubierze się i okryje jak człowiek
Zgłoś
Sycholada 2024-08-24, 3:27
Kobieta, która prawdopodobnie jest pracownikiem widocznym na filmie, opowiedziała na Twitterze, co się wydarzyło.

Twierdziła: „W tym czasie była na miejscu policja, zgłosiłam to i wypuścili go bez podawania jego danych i sprawdzania monitoringu.

„Złożyłem skargę na funkcjonariuszy, a ich przełożony wrócił do mnie i zasadniczo powiedział, że «to ludzie i popełnili błąd»”.

Metropolitan Police powiedziała: „Wiemy o krążącym w Internecie filmie przedstawiającym incydent w oddziale Nando’s w Stratford, który miał miejsce w marcu.

„W momencie zdarzenia na policję zgłoszono napaść, jednak wygląda na to, że funkcjonariusze nie zareagowali szybko.

„Pracujemy nad ustaleniem, dlaczego tak się stało i akceptujemy, że londyńczycy nie powinni słusznie oczekiwać od Met.

„Od tego czasu nawiązaliśmy kontakt z ofiarą i złożyliśmy oświadczenie – postaramy się informować ją na bieżąco o postępie śledztwa.

„Nie doszło do aresztowania, a dochodzenie ma na celu zlokalizowanie mężczyzny zamieszanego w tę sprawę.”

Wow, policja, której początkowo to zgłosiła, musiała być powiązana z tym idiotą. To, że rozpoczynają śledztwo dopiero po reakcji, jest cholernie żałosne.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem