ciekawe co wy bedziecie robic jak jeszcze bardziej podniosa podatki, nie dajac nic w zamian. bo jezeli nic sie z tym nie zrobi to mozecie byc pewni, ze tak bedzie. a wtedy niemcy czy inni uslysza w telewizji o polakach leniach i zlodziejach, ktorym sie nie chce pracowac za 5 zl za godzine brutto i tylko by luksusow chcieli:E
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
ta k***a, latwo wam pie**olic, ze grecja rozrzutnicy, a to ze przez ostatnie 4 lata mamy 2 x wiekszy deficyt niz wczesniej to ch*j?? nie zdajecie sobie sprawy, ze za 5 lat z nami bedzie to samo?? tacy k***a madrzy, a nie widza, ze ten sam ustroj rozpie**ala nas tak samo jak grekow, a zarabiaja na tym szefowie wielkich bankow. po co maja pracowac skoro wiekszosc podatkow idzie na haracz dla bankierow?? bankierzy podstawiaja im wybranych politykow(nam tez), betony glosuje jak media doradza, politycy pilnuja monopolu bankierow, wiec jedyne wyjscie zeby nie byc okradanym to praca na czarno. panstwo traci coraz bardziej, a j***ne lewactwo drze mordy, ze to wina ludzi bo nie daja sie dobrowolnie okradac, wiec sa leniami:E
ciekawe co wy bedziecie robic jak jeszcze bardziej podniosa podatki, nie dajac nic w zamian. bo jezeli nic sie z tym nie zrobi to mozecie byc pewni, ze tak bedzie. a wtedy niemcy czy inni uslysza w telewizji o polakach leniach i zlodziejach, ktorym sie nie chce pracowac za 5 zl za godzine brutto i tylko by luksusow chcieli:E
Ale weź już, kurwa, nie płacz.
powinni oprocz butelek z benzyna rzucac takze benzyne w kondonach tak by palili sie policjanci,bo butelki rozwalaja sie na twardym podłozu wiec i ofiary nie wielkie byly,w gre moze jeszcze wchodzic polewanie policjantow benzyna z zabawek na smingus dyngus.
Ludziom mydli sie oczy madzia i jej matka,gwiazdami na lodzie i tym ze peruwianskie slonce tusk zapłaciło miliony za dostawienie taboretu dla niego przy wygodnych fotelach merkel i sarkozego jako wielki sukces polski w europie.
Ratujemy innych gdy polskiego dziadka i polskiej babci nie stac na leki,jedzenie i dach nad głową!
Jestesmy w dupie europy ani nie szanuja nas na zachodzie ani na wschodzie tym bardziej za oceanem.
Ale wy to macie w dupie bo mamusia płaci za internet i dach nad głową,da jesc i ogrzeje.Ale kiedys poznacie dziewczyne z ktora bd chcieli splodzic potomka i zbudowac wlasny dom i stwierdzicie ze sie kurwa legalnie tego nie da zrobic bo byscie musieli zapierdalac cała dobe jak beduiny pod warunkiem takim ze doba bedzie miala 48 godzin!
Musiałem sie wykrzyczec choc pewnie debile i tak nie zrozumieja ze juz sa jednym palcem w dupie,moze dotrze to do nich jak zapierdalajac na 6 rano do roboty bd masowac zmarszczona dłonia zbolały krzyz zamiast bawic wnuki
@ angel nie wiedziałem ze grecy tez wchodza na sadistica i ze mam u nich taki posłuch
a i ogolnie niech polcjanty plona
@up Co ty kurwa wiesz o grekach ?? Byłeś widziałeś ?? Są gnojki nieroby i szumowiny tam każdy wali wałki widziałeś jakie se premie dawali ?? 500 euro za umycie rąk. Byłem tam i widziałem jak pracują nic tylko kawa fajka i pierdolenie głupot, a kasę by chcieli jak prezesi !
taa, a za wysranie sie dostawali wakacje na hawajach
to tak samo jak w polsce masz 400 zl za usmiechanie sie(mcdonald spotkajmy sie) tylko, ze malo kto takie premie dostaje. o tym juz w telewizji nie powiedza(o ile wogole ktos dostaje, bo dostawali pewnie ci na najwazniejszych stanowiskach, a spoleczenstwu sie za to obrywa i maja "zaciskanie pasa", a ci ustawieni dalej sobie zyja zajebiscie)
u nas tez jest tylko kawa, fajka, pierdolenie glupot i przegladanie portali spolecznosciowych. takie sa efekty zycia w socjalizmie, zamiast pracowac na siebie, pracujesz dla ogolu wiec czemu ty masz sie starac, skoro ktos inny moze sie postarac za ciebie? dlatego sobie zalatwiaja chorobowe na lewo, robia na czarno itd. dlug publiczny rosnie i to coraz szybciej(mowie o Polsce). biurokracja tez, wiec mamy coraz wiecej pasozytow na garnuszku. i co jak Polska bedzie bankrutowac to przyznasz sie, ze jestes gnojek, nierob i szumowina?
@Rodzice
plakac to ty bedziesz jak braknie pieniedzy zeby ci emeryture wyplacic, a za prace bedziesz dostawal 1000 zl z czego polowe bedziesz musial oddac
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Nie łatwiej byłoby na tą Grecję najechać,zabrać co tam im jeszcze zostało,a potem zrzucić wielką bombę która zmiotłaby tych nierobów z naszej pięknej planety?
Ale oni już tam nic nie maja W sumie trzeba tam być pomieszkać to zrozumiesz co i jak. Byłem tam 9 miesięcy i wiem ze to kraj gówno warty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów