18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
"Zamknij się" do papieża
super evil • 2013-01-13, 22:07
"W czasie modlitwy "Anioł Pański" na Placu Świętego Piotra w Watykanie odbył się protest dziewczyn z ukraińskiej organizacji Femen. Półnagie kobiety wykrzykiwały hasło: "W gejów wierzymy" i wołały do przemawiającego Benedykta XVI by się uciszył. Protest szybko został spacyfikowany przez policję."

krzykliwe dziewczyny

"jak coś Ci nie pasuje polej to keczupem"
Zgłoś
jdmorrison 2013-01-15, 10:56
to jest policja?... pałą przez łeb, i tyle. W stanach nie byłoby problemu. Wyjdą takie 3 i myślą, że mają rację, albo jeszcze gorzej, że jak pokażą cycki, to mają rację, bo nikt inny nie pokazuje, więc tylko one mają rację... :| Polecam je opiece Putina.

dokart napisał/a:

Gdyby to byli małoletni, nadzy ministranci było by pewnie ok

rozumiem, że kolega już pod własne gusta filmik układa...
Zgłoś
kajzerPL 2013-01-15, 11:08
Ktoś im powinien tam w ryj strzelić, i to tak porządnie. Chcą pełnouprawnienie to mogły je dostać.
Zgłoś
tomko09 2013-01-15, 11:24
Dobra ok wszystko ok ja tez nie toleruje i nie rozumiem ich aż takiego ukazywania jacy to nie są pokrzywdzeni no ale jak widać nieudolnie ale sobie z nimi radzą. Są homo ok ale po co to aż tak pokazywać?

PS: Swoją droga policja ich ściąga ale w 1:05 to sie fajnie za cycki łapie co? xD
Zgłoś
Nashi 2013-01-15, 11:33
Ehhh, taką miałem nadzieję, że ktoś z gapiów podejdzie i wybije którejś szmacie zęby... jej reakcja byłaby bezcenna.
Rozmarzyłem się.
Zgłoś
H................a 2013-01-15, 11:38
A teraz pobawmy się w wymyślanie kar dla takich feministek...
1. Przymusowe wyjebanie kaktusem w dupę.
2. Po białorusku - do lasu i glaca na zero.
3. Wyjebać w kosmos (najlepiej na Wenus - taka urocza symbolika).

Głosujcie.
Zgłoś
Achajos 2013-01-15, 11:44
Mam kumpla studiującego na Ukrainie, powiedział mi że tam z tego FeMenU to się śmieją jak my z dowciapów Bongmana. Tylko u nas to gówno biorą "feministki" za wzór do naśladowania.
Zgłoś
booore 2013-01-15, 12:04 2
"Działaczki FEMEN rozbierają się za tysiąc dolarów miesięcznie."

Cytat:

Ukraińskiej dziennikarce telewizyjnej z kanału "1+1" udało się przeniknąć w szeregi kontrowersyjnego ruchu FEMEN.

Na początku dziennikarka musiała przejść "rozmowę kwalifikacyjną". Jak się okazuje, aby zostać aktywistką FEMEN nie trzeba wypełniać deklaracji o przystąpieniu do organizacji, wystarczy „tylko” pozwolić się sfotografować z obnażonymi piersiami, telefonem jednej z działaczek.

"Jest to potrzebne po to, abym wiedziała, że jesteś gotowa rozebrać się. Żeby w czasie akcji, kiedy będziemy gdzieś wspólnie iść, nie okazało się, że nie jesteś do tego moralnie gotowa" - wyjaśnia liderka ruchu Aleksandra Szewczenko.

Dziennikarkę, po poinstruowaniu jak zachowywać się przed kamerami i dziennikarzami podczas manifestacji, od razu wysłano na pierwsza misję - akcję przed islamskim centrum w Paryżu. Koszty związane z wyjazdem do Francji: bilety do Paryża, hotel, taksówki i jedzenie wyniosły, za każdą feministkę, prawie 1 tys. euro na dobę. Uczestniczkom wyjazdu kupiono również "skąpe stroje".

Redaktorka programu "1+1" dowiedziała się również, że za biuro w centrum Kijowa FEMEN płaci około 20 tys. hrywien (2,5 tys. dolarów) miesięcznie, a każda z działaczek otrzymuje pensję nie mniejszą niż tysiąc dolarów.

Audycja „Hroszi” ("Pieniądze"), na zlecenie której pracowała dziennikarka, podsumowuje - "za gołymi piersiami feministek skrywają się czyjeś pieniądze i polityczne interesy”. Coraz częściej w otoczeniu aktywistek FEMEN pojawiają się rzekomo: były właściciel media holdingu KP Media Amerykanin Jed Sunden, niemiecki milioner Helmut Geier oraz businesswoman z Niemiec Beate Schober.

Tadam

kresy.pl/publicystyka,reportaze?zobacz/dzialaczki-femen-rozbieraja-sie...
Zgłoś
n................l 2013-01-15, 12:36 1
Ale z was prawicowe cipki, o ja pierdolę. Dziewczyny pokazują, że mają w dupie konwenanse i władze i wy je hejtujecie jakby od tego zależało wasze zarucham - nie zarucham. Sami nie mielibyście jaj, taka prawda, bo jeszcze by wam policja laczki podeptała albo nie-daj-borze zamknęła na 48 i mama by się martwiła.

Pizdusie.
Zgłoś
N................s 2013-01-15, 13:38
wyruchalby je ktos dobrze to by sie tak nie wydzieraly
ja tam do gejow nic nie mam; gowno mnie tam obchodzi co ktos robi w swoim lozku. szkoda ze wiekszosc polakow tak musi wiedziec
Zgłoś
Teli 2013-01-15, 13:59
haha zajefajne laski! tak trzymać !
Zgłoś
IchigoX12 2013-01-15, 14:26
Co jak co, ale tej babie z paryzolem bym wyjebał, jakbym był na miejscu bitej
Zgłoś
mekorro86 2013-01-15, 14:30
tak sie zastanawiam... czemu one protestują tam gdzie nikt im nic nie zrobi..i w krajach gdzie kobiety sa traktowane z honorem a jedyna kara za pokazanie cyckow to co najwyzej zamkna na 24h lub dadza grzywne itp. niech pojada do tego muzlumanskiego talatajstwa i niech tam protestuja o prawa kobiet... jedna z druga by dostala kwasem po gebie to by jej sie odechcialo protestow..
Zgłoś
Pariah 2013-01-15, 15:21
chciałbym kiedyś na te suki trafić, dostały by wpier^&ol jak we Francji, co uciekały do policji jak je tłum chciał zlinczować a kopy szły niepomierne
Zgłoś
dth 2013-01-15, 18:32
Faktycznie, przekonały mnie. Teraz zostanę gejem, bo ich akcja otworzyła mi oczy - -'
Zgłoś
condan 2013-01-15, 18:43
Jak są takie cwane dlaczego nie zrobiły tego przy tym śmiesznym wielkim głazie w Mecce? Islam przecież traktuje dużo gorzej gejów, nie wspominając już o kobietach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów