18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
narodowcy.net/zamordowany-za-obrone-polskiej-historii/2011/02/08/
Jak podaje serwis BBC News, przed londyńskim sądem stanął obywatel Holandii, oskarżony o zamordowanie 19-letniego Polaka. Powodem morderstwa była przynależność ofiary do narodu polskiego, który, jak stwierdził morderca ,,jest odpowiedzialny za wybuch II wojny światowej.’’

19-letni Marcin B. został zaatakowany nożem w pobliżu stacji autobusowej Finsbury Park w północnym Londynie. Polak mieszkał w Tottenham. Atakującym okazał się 33-leni Holender. Przed sądem nie przyznaje się do zabójstwa.

Policjantom udało się ustalić, że Polak tuż przed zdarzeniem był nagabywany przez 33-latka. Holender publicznie wygłaszał tezy m.in. o tym, że „to Polska odpowiada za wybuch II wojny światowej”. Głośno też narzekał na Polaków twierdząc, że wkrótce poleje się krew. – Mówił wiele dziwnych rzeczy. Groził Polakom, że dopadnie każdego z nich – mówi prokurator Roger Smart.

Głośne wywody Holendra na przystanku autobusowym pod adresem Polaków sprawiły, że ten i jego dziewczyna zareagowali. Zaczęła się kłótnia. Nagle 33-latek wyciągnął nóż i zadał śmiertelne ciosy 19-letniemu Polakowi.

Pragniemy wyrazić hołd Marcinowi, który atakowany przez psychopatę nie bał się stanąć w obronie dobrego imienia naszych rodaków, za co poniósł najwyższą ofiarę.
Zgłoś
v................s 2011-02-10, 23:00 11
Ciekawe co kurwa ten wasz fantastyczny patriota robił w Londynie;] Wole popierdalać po cudzej ziemi i życ jak chcę, niż egzystować od wypłaty do wypłaty w wolnej ojczyźnie, bo to żadna wolność.
i chuj
Zgłoś
philippe 2011-02-10, 23:02 1
BorySBadenA chyba, żeś dzisiaj nie srał.

Amsterdam nie był przez szkopów w ogóle ruszony.
poza tym, że wywieźli około 100 tys. żydów - za co im Holendrzy pewnie do dziś robią laskę. Jedyne zniszczenia jakie powstały w czasie IIWŚ spowodowane były paroma brytyjskimi nalotami na cele militarne oraz doki w Amsterdamie. Nie na cele cywilne, choć zdarzyły się pomyłki.
Jednak to nic w porównaniu z Warszawą, Stalingradem, Drezdnem, Kolonią, Bonn czy Berlinem. Dziękuje dobranoc
Zgłoś
bluntmeeen 2011-02-10, 23:15 1
RuchaczNagichPanien napisał/a:

haha kurwa, spierdalać z Polski jak uważacie że to syf. Żeby teraz była wojna to byście pospierdalali, mieszkacie obecnie w jedynym kraju który was chce, bo gdzie nie wyjedziecie będziecie emigrantami którzy chcą podpierdalać coś z cudzej ziemi, wasi dziadkowie walczyli za ten kraj nie po to żebyście teraz pisali że to kawałek ziemi czy chuj wie co, tylko po to żebyście mogli żyć wolni w swojej ojczyźnie.

A propo jak Polska ma być lepszym krajem jak mieszkają w niej cioty które swój kraj nazywają syfem.

Szacun dla tego gościa ! Niech żyje Polska.

napisal 19 letni kurwa patryiota, w dupie byles i gowno widziales, piszesz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia, zobaczysz baranie jak bedziesz mial na utrzymaniu swoja rodzine, w jakim wolnym kraju zyjesz, a jakbys byl na zachodzie, to bys wiedzial, ze jak polak sie szanuje to i jest szanowany, nie szanuje sie tylko troli ktore zyja w obcym kraju na krzywy ryj

jebać kółko różańcowe oznaczone ~
Zgłoś
k................y 2011-02-10, 23:23 10
jestem dumny z tego, ze jestem polakiem, i mimo to, ze mamy chujowy rząd, chujowy system, chujowe prawo itd. i poza tym, ze moja babcia była rosjanką i mnie chuj obchodzi katastrofa pod Smolenskiem, to wychowałem sie w tym kraju i to jest moja Ojczyzna, i bedę ją reprezentował jak najbardziej potrafie, a jak ktos ma problem to niech spierdala!!!
Zgłoś
sowiak92 2011-02-10, 23:40 4
narodowcy i inne scierwa won!!
Zgłoś
N................k 2011-02-10, 23:48 2
up@
Tu nie chodzi o bycie narodowcem czy nie. Ja też wolałbym mieszkać np w Chorwacji, ale póki co czy nam się to podoba czy nie jesteśmy Polakami i jak ktoś nas obraża, to obraża nas nasze rodziny, przyjaciół, a tego nie powinno się tolerować.
Zgłoś
malydupek 2011-02-10, 23:49
Dałbym piwo, ale za odnośnik do strony narodowców, co najwyżej w pysk dostać możesz.
Zgłoś
Reos 2011-02-11, 11:52 1
Chłopaki jedziemy go poszukać?

Zgłoś
piroman88 2011-02-11, 14:02
szefooo napisał/a:

10 maja 1940 nastąpiło niemieckie uderzenie na Holandię.
Holandia skapitulowała 15 maja.
Dziękuję dowidzenia.

wojowniczy lud germański xDxDxD
Zgłoś
yoshi 2011-02-11, 18:59
@androgenius i reszta

Wy jebane brudasy buraczane, jak wam nie wstyd za takie słowa ?
Zgłoś
e................3 2011-02-11, 19:21
a jak mordowali indian, czarnych, azjatów itd. to było spoko :|

kubawszy napisał/a:

jestem dumny z tego, ze jestem polakiem, i mimo to, ze mamy chujowy rząd, chujowy system, chujowe prawo itd. i poza tym, ze moja babcia była rosjanką i mnie chuj obchodzi katastrofa pod Smolenskiem, to wychowałem sie w tym kraju i to jest moja Ojczyzna, i bedę ją reprezentował jak najbardziej potrafie, a jak ktos ma problem to niech spierdala!!!

ja jestem ee nie ważne powiedzmy w 1/8 jakbyście to ujęli gorszy
Zgłoś
shin69 2011-02-12, 2:39
to nie był holender, tylko jakieś czarne gówno przeciągnięte na łańcuchu w 17 wieku z afryki, nie dodali że to murzyn bo zaraz jakieś jebane stowarzyszenie "złapanych w siatkę czarnuchów z pól bawełny" wytoczyło sprawę i te lewackie media zaraz by darły japę że faszyści, że napierdalalski lubi ruchać się ze swoimi córkami w piwnicy.
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2011-02-12, 14:53 1
O zaczyna się napinka, już poszły słowa jak lewacy, narodowcy, pseudopatrioci.
Ogółem, to człowiek jest człowiekiem, ale że idioci zawsze chcieli podziału to można ich wyzyskiwać i tworzyć systemy, które poprą, a które będą działały przeciwko nim.

Proponuje wielkie ustawki narodowców z różnych krajów. Piwa, chleba i igrzysk! W szczególności igrzysk. Zobaczymy jak oni się wymordują i będzie fun. I o ile hard wzrośnie

XaneX.XiksiksX.I am perwert.Pan Kocur.(A)Abstynent.Mrrr... rrrr... rrrr...
Zgłoś
prywaciarz 2011-02-13, 18:12
dostal kose za to ze byl Polakiem, bo ten chuj co mu ja wsadzil wychowawywal sie w duchu niemieckiej pierdolonej propogandy,
ktora dalej bedzie swiat tolerowal, a pedaly z sadola nic sobie z tego nie robia a jeden z drugim mowia jak to dobrze za granica, juz byscie zamkneli ryje bo to wstyd. stryczek Wam i chuj ze gubilem cokolwiek mozna bylo po 'ortograficznej' drodze
Zgłoś
bluntmeeen 2011-02-13, 19:12
prywaciarz napisał/a:

dostal kose za to ze byl Polakiem, bo ten chuj co mu ja wsadzil wychowawywal sie w duchu niemieckiej pierdolonej propogandy,
ktora dalej bedzie swiat tolerowal, a pedaly z sadola nic sobie z tego nie robia a jeden z drugim mowia jak to dobrze za granica, juz byscie zamkneli ryje bo to wstyd. stryczek Wam i chuj ze gubilem cokolwiek mozna bylo po 'ortograficznej' drodze

hahaha, kurwa gdzie się takie egzemplarze chowają ? w realu takiego ciężko spotkać, a na sadolu już drugi dziś, tyle ze tamten katotalib a ten narodowiec

wiem ze to sadistic, ale trochę mi przykro ze są tak pojebani w tak młodym wieku, na stare lata tylko Tworki albo inny przybytek psychiatryczny

jebać kółko różańcowe oznaczone ~
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów