18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
W dobie aktualnej nagonki na pijanych kierowców oraz pracowników służb komunikacyjnych pod wpływem wydaje mi się, iż temat ciekawy. A i nawiązując do ostatniego wypadku z udziałem tramwaju gdzie były dwie ofiary śmiertelne... zobaczcie jakiż to przetarg ogłosiło MZK w Przemyślu

Nazwa i adres Zamawiającego: Miejski Zakład Komunikacji Sp. z o.o. , ul. Lwowska 9, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie,

Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy niżej wymienionych rodzajów piwa w sztukach:

1. Tatra jasne puszka 0,5 5700
2. Tatra-Mocne puszka 0,5 2500
3. Tatra jasne butelka 0,65 2100
4. Żywiec puszka 0,5 2000
5. Żywiec butelka 0,65 1200
6. Warka jasne pełne puszka 0,5 2500
7. Warka Strong puszka 0,5 1200
8. Warka jasne pełne butelka 0,65 1200
9. Warka Radler puszka 0,5 300
10. Heineken butelka 0,5 250
11. Heineken butelka 0,65 400
12. Leżajsk jasne pełne puszka 0,5 6500
13. Desperados butelka 0,4 550

No jak dla mnie to kogoś zdrowo popierdoliło

źródło: mzk.przemysl.pl/serwis/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&a...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Templariusz Mariusz 2014-01-08, 18:31
Bilety podrożeją? To na nowe autobusy!
Zgłoś
Nameless 2014-01-08, 18:33 1
@sard, Harkley
Wy tak serio z tymi puszkami? Co wam one przeszkadzają? O ile ktoś nie pije piwa wprost z puszki/butelki to nie ma najmniejszej różnicy.
A nie, sorry. Jest różnica. Puszki są bardziej ekologiczne (łatwość w odzyskaniu surowca + nie tłuką się) i dużo bardziej ekonomiczne jeśli chodzi o transport.
Zgłoś
petru23 2014-01-08, 18:35 2
Nameless napisał/a:

@sard, Harkley
Wy tak serio z tymi puszkami? Co wam one przeszkadzają? O ile ktoś nie pije piwa wprost z puszki/butelki to nie ma najmniejszej różnicy.
A nie, sorry. Jest różnica. Puszki są bardziej ekologiczne (łatwość w odzyskaniu surowca + nie tłuką się) i dużo bardziej ekonomiczne jeśli chodzi o transport.

ale piwo z puchy ma metaliczny posmak w porównaniu do piwa z butelki.
Zgłoś
panchamityle 2014-01-08, 18:38 2
@up
Nie, nie ma. Wystarczy je przelać do kufla, przecież to jest to samo piwo a puszka zabezpieczona.
Zgłoś
CPCH 2014-01-08, 18:40
chcesz kraść to kradnij zgodznie z prawem...
Zgłoś
Nameless 2014-01-08, 18:55 1
@petru23
Serio? Czujesz ten metaliczny smak i rozróżnisz jak przelejesz piwo kufla/szklanki? Nie wydaje mi się.
Obczaj "znawco": blog.kopyra.com/index.php/2013/02/26/piwo-w-konserwie/
Zgłoś
devilsplaything 2014-01-08, 19:03 4
drogi autorze, poszukiwaczu taniej sensacji, nie wystarczyło dociekliwości by zaznajomić sie z pozostałą częścią lektury przetargu? Składaj CV do TVN24 czy innego Pudelka - nie zmarnuj swojej szansy.

"Dostawy będą się odbywać środkami transportu Dostawcy zgodnie z zamówieniami złożonymi przez Zamawiającego do punktu handlowego mieszczącego się w Przemyślu przy ul. Lwowskiej 9
( stacja paliw)."
Zgłoś
poldekmisiak 2014-01-08, 19:06
jezeli w zarządzie Mzk jest pareset osób to to naprawde żadna rewelacja.
Zgłoś
białywęgorz 2014-01-08, 19:08
Wstyd! Warka Radler?!? Kto to pije!
Zgłoś
Szczygi 2014-01-08, 19:13
Erdo napisał/a:

Wstyd! Warka Radler?!? Kto to pije!

Gimbus też człowiek, napić się musi
Zgłoś
rinspeedzazen 2014-01-08, 19:18
Usunąć ten post , aby zapobiec rozprzestrzenianiu manipulacji faktami. Admin czytał to wogóle ? Jak to wogole dostało sie na główną . Ban dla autora za brak inteligencji!!!
Zgłoś
k................8 2014-01-08, 19:22
a Amarena ?
Zgłoś
T................h 2014-01-08, 19:36
Uwaga kurwa informacje z miejsca zdarzenia!
Przemyskie MZK ma przy bazie stacje paliw o tym samym adresie (tak a propos to obok skarbówki - 2 kurwy koło siebie). Szukajcie dalej łowcy sensacji to dojdziecie do tego że PKS Przemyśl też zamawia hektolitry piwa, bo vis a vis stacji paliw MZK ma jedną ze swoich stacji benzynowych ma właśnie wymieniony wyżej PKS (nie pamietam tylko numerka w adresie)
Zgłoś
.Piotrek 2014-01-08, 19:52
Skąd oni tą kase wzieli? Biorąc pod uwage że jedna puszka to ok. 3zl, wychodzi ok 80 tys. złotych za całe zamówienie im wyszło. 7 razy drożej....
Zgłoś
skinskin 2014-01-08, 20:20
mocna tatra. ja dziekuje...... dramat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem