📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kwestia jest taka, że trzeba wiedzieć kiedy przypierdolić. Podejrzewam że lada moment dziadek by dostał
24 s "Paljak krasaw" znaczy "Polak Pięknie" a na koniec "eto kozjeł ja nie ljubliu" " a to kozioł ja tego nie lubię" - kozioł rosyjskie pejoratywne określenie kogoś tępęgo, głupiego, i upartego, jak kozioł.
Za tłumaczenie nalezy sie 10,50 zł + VAT
Hugo Dionizy Steinhaus
petru23 napisał/a:
Pomiędzy "nie mogę" a ciosem padły jeszcze jakieś słowa, które chyba sprowokowały paljaka.
Też nie dawało mi to spokoju i przesłuchiwałem ten fragment wielokrotnie, aż w końcu usłyszałem wyraźnie te słowa. Rusek powiedział do naszego rodaka: Jan Paweł drugi gwa i tu się urwało, bo padł cios.
24 s "Paljak krasaw" znaczy "Polak Pięknie" a na koniec "eto kozjeł ja nie ljubliu" " a to kozioł ja tego nie lubię" - kozioł rosyjskie pejoratywne określenie kogoś tępęgo, głupiego, i upartego, jak kozioł.
I tyle zgarniasz w życiu codziennym za tłumaczenie kilku zdań ?
StalowyNożyk napisał/a:
Fajnie, ale co to ma wspólnego z tym nagraniem?
mniej niż zer00000 mniej niż zer00000.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów