Testy nowego silnika odrzutowego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz pytanie klucz. Po jakiego chuja dinozaurom zapalniczka.
Chyba żeby spalić ten dowcip hehehehhehe -.-
Chyba żeby spalić ten dowcip hehehehhehe -.-
śmierć w oczach, bez słowa
gówno prawda.. dinozaury prowadziły zdrowy tryb życia
placek napisał/a:
A to dziwne bo mnie się zawsze wydawało, że to silnik rakietowy.
Wiesz chyba, że nazywanie silnika rakietowego silnikiem odrzutowym to jak nazywanie twojego ojca twoim kochankiem?
Jak o czymś piszesz to się ku**a zorientuj a nie pisz bzdur bo innych wprowadzasz w błąd.
science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2007/04may_methaneblast/
Silnik rakietowy to rodzaj silnika odrzutowego.
To tak jakby nazwać brunetów jednym z rodzai facetów którzy dymają Twoją matkę.
pozdrawiam
mam taki w seicento
jebać silnik jebać tą pustynie i ten ogień! idę na browara
RmX napisał/a:
Przyłożył byś kiełbasę do tego na 0.5 sekundy i cała zwęglona
stanąłbyś 40 metrów za tym to byś był cały zwęglony..
a tak btw to za paliwo które zużyli do tej próby mógłbym jeździć przez cały rok samochodem z jakimś 6 litrowym silnikiem.
Szkoda, że tego "truck-a" nie wydupcyło przed siebie... Byłby ubaw po same kalesony.
ta ciężarówka to jest chyba wkręcona na 100m w ziemię żeby nie ruszyła na podbój pustyni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów