teraz tylko czekać na śnieg:]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
teraz tylko czekać na śnieg:]
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na zime ? góra 5 dni licząc w wiadrach
tomqj - jak sobie zatkasz uszy watą to da się jeszcze pospać do 9
Ech... zaraz po Andrzejkach zgarnęli 5 osób z mojej okolicy za posiadanie 26g zielska (pewnie połowa tego podrzucona przez policję), grozi im do 3 lat.
Co za pojebany kraj.
Co za pojebany kraj.
guowa91 napisał/a:
na zime ? góra 5 dni licząc w wiadrach
nie sądzę, żeby czekali do 9 zanim im życzliwie otworzysz
Hehe coś małe te twoje zapasy, ja przed zimowe mam większe
ginx2666 napisał/a:
Ech... zaraz po Andrzejkach zgarnęli 5 osób z mojej okolicy za posiadanie 26g zielska (pewnie połowa tego podrzucona przez policję), grozi im do 3 lat.
Co za pojebany kraj.
Bardzo dobrze, że tak zrobili. Co prawda nie powinno się ćpunów zamykać, a kazać im zapierdalać po kilka miesięcy na rzecz państwa, ale to i tak dobrze, że zareagowano.
rusofil napisał/a:
Bardzo dobrze, że tak zrobili. Co prawda nie powinno się ćpunów zamykać, a kazać im zapierdalać po kilka miesięcy na rzecz państwa, ale to i tak dobrze, że zareagowano.
a polizać mi kutasa nie chcesz?
@rusofil
a Ciebie to powinni na odwyk alkoholowy zapisac, bo sobie czasami walniesz piwko, a raz na jakis czas reset
a Ciebie to powinni na odwyk alkoholowy zapisac, bo sobie czasami walniesz piwko, a raz na jakis czas reset
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów