Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bić tylko zabrać dożywotnio prawko bo to że debil to przecież widać
pazuzu napisał/a:
Bez kitu co za dzban, po c🤬j zjeżdżał na prawy pas
bał się, że zarysuje lakier swojego 'prestiszowego ałta' o słupki ostrzegawcze
Dlatego nie wszyscy powinni miec prawo jazdy. Niektorzy sie po prostu nie nadaja na kierowce...
Gdyby to nie był upośledzony typ auta jakim jest SUV to by go tak nie wypieprzyło na barierkę dachem. Uwaga, to nie jest próba przeniesienia winy na ofiarę tylko obserwacja. Co do gostka z mietka to nie trzeba się chyba wypowiadać.
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Gdyby to nie był upośledzony typ auta jakim jest SUV to by go tak nie wypieprzyło na barierkę dachem. Uwaga, to nie jest próba przeniesienia winy na ofiarę tylko obserwacja. Co do gostka z mietka to nie trzeba się chyba wypowiadać.
SUV ???
To A4 B5 przedlift ... Upośledzony typie ...
bartosh89 napisał/a:
SUV ???
To A4 B5 przedlift ... Upośledzony typie ...
Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli.
radek225 napisał/a:
Sądziłbym go jak za próbę usiłowania zabójstwa.
O k🤬a, sędzię mamy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie