Niedaleko Poznania 22 letni seba jechał sobie bmw i postanowił dać trochę więcej gazu co skutkowało ścięciem drzewa i zrobieniem z siebie mielonki (niestety przeżył, jest w ciężkim stanie) Poniżej fotki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak w większości e39, airbag od kierowcy strony nie zadziałał, bo szkoda 100zł na naprawę usterki Swoją drogą bezpieczne auto, takie coś przeżyć, miejsce pasażera też mocno nie zniszczone.
Wolowytylek napisał/a:
Jak w większości e39, airbag od kierowcy strony nie zadziałał, bo szkoda 100zł na naprawę usterki Swoją drogą bezpieczne auto, takie coś przeżyć, miejsce pasażera też mocno nie zniszczone.
Poduszka nie odpali, jak nie masz zapiętych pasów, takie tam zabezpieczenie, żeby Ci karku nie skręciło...
Ależ to musiało być soczyste pierdolnięcie. Szkoda że nie ma nagrania z samego zdarzenia
MaszAyahuaskę napisał/a:
Poduszka nie odpali, jak nie masz zapiętych pasów, takie tam zabezpieczenie, żeby Ci karku nie skręciło...
To też prawda, tyle że w e39 w 50% przypadkach uszkodzony jest napinacz pasa, który informuje o tym, czy mamy zapięty pas czy nie. Objawia się to świecącą kontrolką poduszki powietrznej, którą większość olewa.
upy@ a może poduszka była wystrzelona w jakimś wcześniejszym wypadku i seba nie montował drugiej,b o po co
selekcja naturalna
Szkoda drzewa. Czy ratownik medyczny powołał się na klauzulę sumienia?
ziuny napisał/a:
Jestem pewien że ta beemka już kiedyś tak wyglądała
Ta i trzy pozostałe zanim pospawali
Sabajone napisał/a:
Trzeba przyznać że na bogatości wykurwił w las Ale jak on to kurwa przeżył to ja nie wiem. Przecież on tam lekkim chujem musiał mieć 150 na blacie żeby tak piątke rozkurwić.
Też nie wiem jak on się w nim ukrył że przeżył...
Ale trzeba chociaż trzeba szacunek oddać że zainwestował (rodzice zainwestowali) w egzemplarz nie składany z dwóch bo żadna ćwiartka na śrubach nie puściła. Żeby był składak to by nie było pewnie co ratować...
Ale ogólnie cały obraz sytuacji potwierdza mentalność właścicieli tej marki. Ja, będąc w sumie w miare uczynnym, mam zasadę że nigdy nie przepuszczam grzecznośćiowo samohodow tej marki bo z góry wiem ze nie warto:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów