- info
- info
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Największe gówno, jakie wymyśliła ludzkość.
Wiem, bo sam tym handlowałem. To było proste, bo produkt skierowany był do idiotów, więc im bardziej cena z dupy, tym bardziej bydło zabijało się o ten chłam.
Ciekaw jestem, ile urwanych palców mam na swym koncie.
Ty to kurwa wszystko robiłeś xd Napadałeś na konwoje z hajsem, handlowałeś narkotykami, fajerwerkami, siedziałeś w więzieniu i dużo tego jeszcze było, a zapewne jesteś ulanym knurem, któremu matka musi przywozić zestawy rodzinne z KFC, bo dupy z wyra nie masz siły zabrać
do Bongmana mu jeszcze od chuja brakuje, między innymi połowy krabów
Największe gówno, jakie wymyśliła ludzkość.
Wiem, bo sam tym handlowałem. To było proste, bo produkt skierowany był do idiotów, więc im bardziej cena z dupy, tym bardziej bydło zabijało się o ten chłam.
Ciekaw jestem, ile urwanych palców mam na swym koncie.
Swoją dupą handlowałeś co najwyżej
Jestem pracowitym człowiekiem, staram się być pożytecznym. W wy zgnijecie w tej piwnicy. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że 90% użytkowników sadola siedzi w jednej piwnicy.
Wasze hejtowanie mnie nie wzrusza.
Piszę się god damn... Gamoniu.
A ty jesteś niedorozwój i nie domyśliłeś się że to jajce. Baran
A ty jesteś niedorozwój i nie domyśliłeś się że to jajce. Baran
Co to są jajce? Gamoniu
Co to są jajce? Gamoniu
No jajca, jajce, coś śmiesznego, jajca robi jajcarz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów