- info
- info
Największe gówno, jakie wymyśliła ludzkość.
Wiem, bo sam tym handlowałem. To było proste, bo produkt skierowany był do idiotów, więc im bardziej cena z dupy, tym bardziej bydło zabijało się o ten chłam.
Ciekaw jestem, ile urwanych palców mam na swym koncie.
Ty to kurwa wszystko robiłeś xd Napadałeś na konwoje z hajsem, handlowałeś narkotykami, fajerwerkami, siedziałeś w więzieniu i dużo tego jeszcze było, a zapewne jesteś ulanym knurem, któremu matka musi przywozić zestawy rodzinne z KFC, bo dupy z wyra nie masz siły zabrać
do Bongmana mu jeszcze od chuja brakuje, między innymi połowy krabów
Swoją dupą handlowałeś co najwyżej
Jestem pracowitym człowiekiem, staram się być pożytecznym. W wy zgnijecie w tej piwnicy. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że 90% użytkowników sadola siedzi w jednej piwnicy.
Wasze hejtowanie mnie nie wzrusza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów