📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WaszMiso napisał/a:
Ucisk na klatkę piersiową wywołany przez pas podczas poważniejszego wypadku powoduje pęknięcie aorty.
Brak pasów w poważniejszym wypadku powoduje pęknięcie mózgoczaszki.
dostałem dreszczy ; o
WaszMiso napisał/a:
Ucisk na klatkę piersiową wywołany przez pas podczas poważniejszego wypadku powoduje pęknięcie aorty.
Ryzyko pęknięcia aorty, czy identyfikacja resztek wyciągniętych z resztek wraków: oto jest pytanie!
Nigdy nie przestaną mnie zadziwiać ci wszyscy mistrze, co to wierzą że pasy to samo "zuo"
wow. szczerze mowiac zajebiscie dobrze zrobiony spot i bardzo sugestywny. jestem w szoczku (malutkim:D)
mothgod napisał/a:
wzruszyłem się i popłakałem
Pussy
BTW. No tak.. jak przypierdoli z prędkością 150km/h w jadącego z naprzeciwka TIR'a to pasy mu pomogą przeżyć. Serio.
Melchiar napisał/a:
zrób eksperyment; jedź 40km/h zapięty pasami i przypiedol w solidne drzewo (coby się nie złamało). Następnie powtórz eksperyment bez pasów. Poproś jednak wcześniej mamę/tatę/brata/siostrę/kochankę/kochanka/psa/cokolwiek o opisanie efektów oraz wrzucenie Twoich zdjęć na harda
Pussy
BTW. No tak.. jak przypierdoli z prędkością 150km/h w jadącego z naprzeciwka TIR'a to pasy mu pomogą przeżyć. Serio.
WaszMiso napisał/a:
Jak masz dobrze ułożone pasy (nie mówiąc już o sportowych szelkach) to co najwyżej złamany obojczyk, mnie po wypadku z tirem bolał obojczyk, żebra i miednica przez dłuższy czas ale nie sądzę abym jadąc bez pasów napisał teraz tego posta.
Ta mała słodycz pewnie i tak umieszcza swoje naturalistyczne zdjęcia na blogach społecznościowych ;p
bardzo bym poprosił i linka:)
Ciary mnie przeleciały podczas "uderzenia" super film przemawiający i wzbudza do głębokich refleksji
sebastian611 napisał/a:
Ciary mnie przeleciały podczas "uderzenia" super film przemawiający i wzbudza do głębokich refleksji
ale powiedz, że to miało być ironiczne
a gdzie cienka blacha scinajaca dach auta wraz z szybami i gosciem?
jak przyjebiesz w cos autem nigdy sie nie usmiechasz...
tak pocznijmy o moich wypadkach...
na kawasaki zx7r wyjebka i motor mnie przygniutl... wolalem tylko o pomoc by go ze mnie sciagneli... zero usmiechu
na simsonie jako pasazer zdarlem cala skore na dloni a koledze poparzylo cala noge zaden nie cieszyl sie mimo ze nic nam sie nie stalo...
kolejny na moich oczach kolega sie zabil i wyciagalem jego dziewczyne co przezyla... nikt sie nie cieszyl...
na skuterze wyjebalem w auto... ludzie co jest zyje itp a ja tylko kask sciagam i mowie ze skoro siedze to kurwa musze i zyc...
na r1 jak auto zachamowalo i przelecialem przez nie tez zero usmiechu....
jak mnie lekko potracila kobieta autem (nawet nie upadlem bo polozylem sie na aucie by mi nic sie nie stalo) wrzucila ona wsteczny i pizda w tyl ze strachu i rozjebala jakies inne auto i te nikt sie nie cieszyl...
wiec nie pierdol ze usmiech po wypadku to cos normalnego bo kazdy tylko klnie i jest zdezorientowany
tak pocznijmy o moich wypadkach...
na kawasaki zx7r wyjebka i motor mnie przygniutl... wolalem tylko o pomoc by go ze mnie sciagneli... zero usmiechu
na simsonie jako pasazer zdarlem cala skore na dloni a koledze poparzylo cala noge zaden nie cieszyl sie mimo ze nic nam sie nie stalo...
kolejny na moich oczach kolega sie zabil i wyciagalem jego dziewczyne co przezyla... nikt sie nie cieszyl...
na skuterze wyjebalem w auto... ludzie co jest zyje itp a ja tylko kask sciagam i mowie ze skoro siedze to kurwa musze i zyc...
na r1 jak auto zachamowalo i przelecialem przez nie tez zero usmiechu....
jak mnie lekko potracila kobieta autem (nawet nie upadlem bo polozylem sie na aucie by mi nic sie nie stalo) wrzucila ona wsteczny i pizda w tyl ze strachu i rozjebala jakies inne auto i te nikt sie nie cieszyl...
wiec nie pierdol ze usmiech po wypadku to cos normalnego bo kazdy tylko klnie i jest zdezorientowany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów