📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
czego sie napinacie przeciez to zart Oo
Przecież nie od dziś wiadomo, że telewizja kłamie, a oryginały nie istnieją. :|
i co teraz wszystkie cwaniaczki JP?
Całkiem zabawne. Tak w ogóle to nie jest Fakt tylko jakaś wariacja na temat tej gazety, zrobiona celowo ( chociaż artykuły we wspomnianej gazecie też są pisane celowo ;P ). Nie napinać się proszę. Polecam poczytać Nowy Pompon
to na mur jakaś parodia fucktu. a nawet jeśli nie to... no cóż, lubię absurd ale już zaczyna mnie to męczyć, za dużo tego, nawet najlepszy kawał po jakimś czasie staje się denny.
W prawym, górnym rogu jest logo FART
to jest jedna z prac na konkurs Joemonstera, na najlepsza parodie okladki faktu.
ej kurwa to jest fake czy ktoś ma bardziej najebane w głowie ode mnie ? ; O
Czytamy ze zrozumieniem posty powyżej. Elo?
Myślałam, że to jest strona sadistic.pl ,a tu się okazuje, że parodia.pl
ze też do działu hard takie coś trafia ;/
ze też do działu hard takie coś trafia ;/
Wyjrzyj poza ściany swojego patologicznego domu, a przekonasz się, że w Polsce jest dużo więcej wartościowych ludzi niż Ci się wydaje.
zajebista parodia okładek faktu, ukazuje ich debilizm
to jest fake z tego co slyszalem to jest specjalny kreator tego tyypu wiadomosci. w sumie musze sie zgodzic ze fakt to niezly pomysl na tytul gazety w ktorej nie ma faktow z tego co mi sie przypomina wnioskuje ze juz to tu bylo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów