Wiem wiem piłka to pedalstwo...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No no no. Ta smycz symbolizuje napinkę Polskich kibiców, oraz mediów przed oficjalnym meczem. Niestety, dalsza część nie została pokazana; smycz "niemieckiego" psa zostaje rozerwana a późniejsze wydarzenia będziemy obserwować po pierwszym gwizdu zaczynającym mecz
niddy1920 napisał/a:
Tak dla przypomnienia
Niemcy wystawili najsłabszy z możliwych składów, by później w rewanżu wpierdolić polaczkom.
@SQT
Ty sie kurwa znasz na pilce tak jak ja na hodowli jedwabnikow...
Ty sie kurwa znasz na pilce tak jak ja na hodowli jedwabnikow...
Adamko52 napisał/a:
Tak się wszyscy tym meczem jarają że nie zdziwię się jak będzie 3-0 dla hitlerków.
A jak wygramy to więcej nie pisz pod tematami piłka to pedalstwo.
Dzięki
W ogóle tutaj w Izraelu jako że Żydki nie startują, to prawie każdy kibicuje krajowi z którego się wyprowadził zanim tutaj przybył, tudzież jego przodkowie przybyli. Stąd też na dzisiejszym meczu jest cała ekipa Żydów z Polski, która przewyższa niemalże trzykrotnie tych z Niemiec, dlatego trzymamy kciuki i liczymy na wygraną biało-czerwonych, zwłaszcza, że założyłem się, że jeśli nasi wygrają to Żydek z Niemiec wbije jutro na praktyki na bosaka Mam nadzieje, że się nie zawiodę, bo inaczej to ja będę musiał śmigać na hobbita.
wy urwy je**ne hejty co wy wiecie o patriotyzmie wypi****** hejtować pedałów youtuberów lub inne gówna które istniec nie powinny
@up, co?
Ot, I remis. Jak niemiaszki rozkurwią Irlandię, to nawet z grupy wyjdziemy.
Adamko52 napisał/a:
Tak się wszyscy tym meczem jarają że nie zdziwię się jak będzie 3-0 dla hitlerków.
łyso ci teraz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów