📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
powinno byc
"bitches don't know about my t-rex"
"bitches don't know about my t-rex"
@arturek1
Nie wiedziałem skąd ten obrazek, ale Twoje lenistwo mi powiedziało. Ciesz się dalej tym srejkiem, na którym siedzisz cały dzień. Nie wszystkich podnieca przesiadywanie na gimbusiarskim portalu, tak jak Ciebie. Daj zarobić temu ruskowi Glouchtenko. Na pewno się ucieszy.
Pozdrawiam pan_9mm
Nie wiedziałem skąd ten obrazek, ale Twoje lenistwo mi powiedziało. Ciesz się dalej tym srejkiem, na którym siedzisz cały dzień. Nie wszystkich podnieca przesiadywanie na gimbusiarskim portalu, tak jak Ciebie. Daj zarobić temu ruskowi Glouchtenko. Na pewno się ucieszy.
Pozdrawiam pan_9mm
tylko że w tym swoim podliczeniu nie wziąłeś pod uwagę że cycki są dwa, a nie jeden.
mr_9mm napisał/a:
+1cycki -1 kwejk = brak piwa
Matematyka królową nauk.
Musisz się poduczyć troche. Kwejk już dawno temu wykupił sadistica, zresztą zobacz sobie co masz na samym dole każdej strony. Płacz nie płacz taka sprawa. Mi też to w chuj nie odpowiada.
Ma spory potencjał dziewczyna
Juz trzeci raz przewijam spowrotem by jeszcze raz rzucic okiem na te cudenka.
@mr_9mm
Usiądź odpocznij spięty bucu. Wkurza mnie to, że nie można sobie z nudów przeglądać różne strony. Co człowiek nie zrobi to źle i zaczynają go wyzywać od gimbusów i tego typu. Zostawiłem pasek pod zdjęciem, aby było źródło i nikt z typów 9minimetrowych zawodowców się nie sapał.
Pozdrawiam
Usiądź odpocznij spięty bucu. Wkurza mnie to, że nie można sobie z nudów przeglądać różne strony. Co człowiek nie zrobi to źle i zaczynają go wyzywać od gimbusów i tego typu. Zostawiłem pasek pod zdjęciem, aby było źródło i nikt z typów 9minimetrowych zawodowców się nie sapał.
Pozdrawiam
To najpiękniejszy dinozaur jakiego widziałem w życiu, gdzie jest reszta?
geoadam napisał/a:
@up
Tak szybko dochodzisz?
A to już od patrzenia i dotykania się dochodzi ???
No fakt American Pie... he he
Donice cokolwiek obrzydliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów