Sandały ochronne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Sandały ochronne
Karboksylator napisał/a:
popatrzcie w zwolnionym tempie. nic mu się nie stało, dostał płaską częścią siekiery
Potwierdzam. Niestety rykoszet o jakieś 2-3 centymetry.
I cyk, po palcach
Jak ktoś ma ciąg dalszy to wrzućcie na harda:D
... i skarpety gumowe.
Kara za podrabianie prawdziwych Polaków.
Tylko ONI są uprawnieni do noszenia skarpet do sandałów !
Do takich sandałków , tylko legginsy dają jakąś ochronę
Tylko ONI są uprawnieni do noszenia skarpet do sandałów !
Do takich sandałków , tylko legginsy dają jakąś ochronę
Dlaczego osoby takie jak Ty są takie głupie, szkoda że ten portal nie posiada wstępnego testu sprawdzającego czy dana jednostka jest zdolna do komunikacji i rozumu, UWAGA wyjaśniam typowi chodziło o to że posiada dużo siły używając "dużo mięśnia" a nie posiada nic inteligencji która odpowiada za rozumowanie otaczającego nas środowiska w sposób poznawczy osobiście i cytując jego dalej "nic rozumu"
Stary, ja wiem co miałeś na myśli i po prostu Cię sprawdzam. Sam się ujebałeś w gównie po uszy swoim pseudo-inteligentnym komentarzem. Wyluzuj, zwal se konia przeglądając harda czy coś i skończ atakować kogoś w necie bez powodu pozerze internetowy. Chciałeś być mądry, ale Ci nie wyszło i pogódź się z tym. Tyle ode mnie. Buźka.
No i murzyn się popsuł a teraz biedny biały pan będzie usiał kupić nowego..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów