📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:40
🔥
Będzie mandacik?
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak on się nazywa? Kristopher Trufla?
oj oj alę się uśmiałęm aż mnię mój brzuszęk okrokluszęk rozbolał -.-
ostatni raz tak się uśmiałem jak szedłem do kibla :/
A tak w ogóle to co to za pedał jest?
ten też się posrał jest gość dobry i chuj" pamiętajcie kto tu z kogo się śmieje" < jego słowa
Skrzyżowanie kału i łamagi (kto to kurwa wogóle jest?)
Najlepszy komentarz (76 piw)
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste.
zamknij dupe spinaczu... mnie rozbawilo ;]
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste.
zamknij dupe spinaczu... mnie rozbawilo ;]
" amwwm
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste."
A gdzie tu, kurwa, mądra teza? Wszystkiemu winne media, nawet temu, że śmieszy nas "mniej ambitny" żart. Przecież to śmieszne. Jedni wolą wulgarne stand-upy, inni coś innego. Sam zaś wolałbym na imprezie wypić z takim pierdolniętym, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, Kałamagą, niż zamulającym jankiem zwalającym całę zło na media czy rząd.
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste."
A gdzie tu, kurwa, mądra teza? Wszystkiemu winne media, nawet temu, że śmieszy nas "mniej ambitny" żart. Przecież to śmieszne. Jedni wolą wulgarne stand-upy, inni coś innego. Sam zaś wolałbym na imprezie wypić z takim pierdolniętym, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, Kałamagą, niż zamulającym jankiem zwalającym całę zło na media czy rząd.
Janus92 napisał/a:
" amwwm
Czytajmy ze zrozumieniem i nie spinajmy się bez powodu. Żarcik sam w sobie całkiem spoko, sam tak czasem robię jak mam okazję. Co do Kałamagi tak jak napisałeś zapewne jest śmiesznym gościem i fajnie z takim wypić flaszkę, natomiast w tej konkretnej sytuacji zachował się jak dupek i przykry klaun bo przerwał wywiad kolegi a tak się po prostu nie robi. Ot cała filozofia. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów