Za prowadzącego program nie odpowiadam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa co za pedalski fletonos...
Karol zawsze spoko i na luzie.
Gej ma nosa jak diabeł kutasa
Nie dość że pedał do jeszcze bezczelnie żydowski ryj ma. Widać jaka jest przepaść między Karolem który ma klasę, dykcję, stonowany głos a tym fircykiem któremu ktoś nagania gości do programu.
Nie znam tego Łukasza, ale czasem po samym ryju, manierze i zachowaniu wiesz że nie polubisz tego pedała. I tak jest tym razem
@up
o kurwa znawca mediów się odezwał.
słusznie jednak mówią, że im ktoś bardziej niedouczony i nieobeznany ze światem tym bardziej nienawidzi innych.
Polecam zobaczyć parę filmików tego usera, jest jaki jest ale wywiady dobrze prowadzi i nie pierdoli o duperelach
słusznie jednak mówią, że im ktoś bardziej niedouczony i nieobeznany ze światem tym bardziej nienawidzi innych.
Polecam zobaczyć parę filmików tego usera, jest jaki jest ale wywiady dobrze prowadzi i nie pierdoli o duperelach
Większość kojarzy Karola jedynie z Familiady, a zapominają, że to był dobry aktor. Jedną z ciekawszych jego ról była w "Wielkim Szu" i "Zabij mnie glino".
@Energrtyk skąd go znasz?
zypon napisał/a:
@up
Widziałem, dalej mnie jego zachowanie wkurwia i tego nie da rady zmienić. Niezwykłe połączenie jego krzywego ryja, pedalskiej maniery i wkurwiającego głosu nie pozwala mi polubić gościa
A wywiady które przeprowadza raczej przeciętne. Tak jak mówiłem, czasem ktoś cie wkurwia samym wyglądem/zachowaniem i tego nie zmienisz
A pierwszą część wypowiedzi (o niedouczeniu i nieobeznaniu ze światem) skwituje również na jej poziomie: chuj ci w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów