📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co to kurwa jest te/to, popek? Jak taki hardy kozak z niego to ciekawi mnie dlaczego trollowal takiego szczurka. A nie kogos z podobnie zryta bania. Jedyne na co "popek-czopek" zasluguje to, to aby ktos mu po lbie poskakal. Popierdolony debil. I w dupie to mam czy fake, czy nie. NIech mi ktos powie, jak to jest ze takie bezmozgi chodza po swiecie?
Filo1 napisał/a:
Ryj nie przeciętny ma
W takich chwilach jestem za eutanazją, jak by go jakieś mohery zobaczyły to by go ganiały i egzorcyzmy odprawiały
Ja za aborcją przyjebanych płodów. Nie wyszło Ci chyba z tą eutanazją
oryginalnie traktuje swoich fanów piwo leci ale tak na prawdę jebać firme na 100%
"jeden lepszy od drugiego" tyle w tym temacie. Gość jest pojebany i tyle..
Inne kraje mają bomby atomowe my mamy debili, to nasza tajna broń. Zalejemy debilami cały świat. Darmowa skaryfikacja dla wszystkich ! A potem robimy grila ! Dzielimy się własną skórą i tatuujemy sobie oczka jednocześnie !
Za głupote i idiotyzm na bani dojebałbym popkowi garści w londku, jakbym miał 185+ i doświadzczenie w ufc.
Jak te jego wcześniejsze akcje (skaryfikejszyn-modyfikejszyn, eye tattoo albo podwieszanie) mnie jebały bo sam sobie robił to jego sprawa, tak ten mam nadzieje żart to jakaś kurewska akcja. Wątpię żeby typowo dał temu asiorowi do opierdolenia twarzyczkę, ale nawet jakiekolwiek granice żartu przekroczył jak jebany meksyk uciekający do stanów.
A takie pisanie 'jebać firme' to zajebiste po prostu - w Firmie jest jeszcze Tadek (świetne projekty patriotyczne teraz tworzy)i Boski (zajebisty Krak 4 wydał), że jeden jest pacanem to na chuj na innych najeżdżać ?
a taki już mnie do końca rozjebały - jak sie nie orientujesz w temacie to po kiego grzyba wyskakujesz z Prosto
A takie pisanie 'jebać firme' to zajebiste po prostu - w Firmie jest jeszcze Tadek (świetne projekty patriotyczne teraz tworzy)i Boski (zajebisty Krak 4 wydał), że jeden jest pacanem to na chuj na innych najeżdżać ?
a taki już mnie do końca rozjebały - jak sie nie orientujesz w temacie to po kiego grzyba wyskakujesz z Prosto
Czyżby kolejna artystyczna prowokacja?
megrin napisał/a:
nawet jeśli to faktycznie nie była jego skóra, to chuj z tym, jak ten agent co to zeżarł nie był częścią tego internetowego trollingu, to ma szanse wyruchać popka na niezły hajs w sądzie
Już to widzę jak taki lamus pozywa Popka do sądu.
i to sie nazywa hard teraz juz wiemy po co popek sobie na mordzie zrobil dziarkie dla zatrtu heheheheh
ja chcę popka w mma polskim
Ot bohater, strollował jakiegoś rudego.
Rysiek Lubicz napisał/a:
Już to widzę jak taki lamus pozywa Popka do sądu.
Jedyny lamus na tym filmie to właśnie Popek, król lamusów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów