📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dashadow napisał/a:
do debila Arturka - stojąc np. przed przejściem dla pieszych, trzymasz hamulec, bo jak ktoś cię pierdolnie z tyłu to mniejsze szanse że siła zderzenia wepchnie cię na pasy i kogoś zabijesz. dotarło?
Nie do końca. Jeżeli dłużej stoisz to masz ręczny. Dziękuję
@przemas6662
A czytałeś kiedyś instrukcję auta z automatyczną skrzynią biegów? P wrzucasz jak parkujesz, N - jak sama nazwa wskazuje - nigdy.
A czytałeś kiedyś instrukcję auta z automatyczną skrzynią biegów? P wrzucasz jak parkujesz, N - jak sama nazwa wskazuje - nigdy.
@rai87
A wiesz, że siła hamowania ręcznego jest nikła w porównaniu do hamulca nożnego? Ba, oczywiście że nie wiesz, bo byś takich głupot nie pisał.
A wiesz, że siła hamowania ręcznego jest nikła w porównaniu do hamulca nożnego? Ba, oczywiście że nie wiesz, bo byś takich głupot nie pisał.
chetek napisał/a:
@rai87
oczywiście, że wiem, ręczny działa tylko na tył i to mechanicznie. . aczkolwiek w obliczu nikłego zagrożenia wole zaciągnąć niż trzymać, jeżeli ktoś na światłach wjedzie Ci ambitnie w dupsko to i tak pocałujesz dupę, a jeżeli mało ambitnie to rękaw wystarczy. oczywiście nie mówię o starych 20 letnich golfach z tarczami z sera salami i klockami z mydła.
Powie Ci to każdy kto spędza więcej niż 30 minut dziennie za fajerą jadąc do szkoły
_________________ napisał/a:
@arturek_w
Wsiądź kiedyś w automat i spróbuj nie trzymać...
Widze że chyba ktoś mało jeździł automatem albo po prostu zapomina zrzucać z D na N ...
weźcie się puknijcie znawcy skrzyń biegów w automacie. jak widzę wpisy "zapomina zrzucać z D na N" czy "trudno wrzucić na P" to mnie rozdupia. jeżeli jeździłeś automatem ALE NIE JESTEŚ właścicielem samochodu w automacie to skończ robić z siebie debila i dalej zaciągaj se ręczny na pasach. Jak ktoś ma automat i nie chce zostawić paru tysięcy wie, że skrzynia w trybie P czy N ma niższe ciśnienie oleju i nie ma smarowania. Dziękuje, spadam polatać bokiem moim paskiem w tedeiku w sześciu biegach w hajlajnie. b5 fl oczywiście
Przepraszam ale muszę, @barany jebane co piszą, że nie wrzuca się P czy N. Nie kurwa wrzucać codziennie na każdym skrzyżowaniu tylko jak ktoś Wam osły podepnie klakson pod hamulec! Zapomnieliście o filmiku? Nie kurwa ciągle tylko w wyjątkowej sytuacji tępe bawoły.
@sprytny.k
Nie przetłumaczysz...
Nie przetłumaczysz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów