Wielki trener Jose Mourinho pokazuje, jak dobrze jest wychowany i jakie posiada maniery.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
needweed, przecież należało się mourinho. Po chuj pchał palce gdzie nie trzeba?
nie mówię o tym czy mu się należało, czy nie. Zawsze to Barcelona jest "pokrzywdzona" i każdy obojętny kibic widzi stronniczość mediów
Visca El Barça !!!
kutas nie umie przegrywac
BTW: za to Marcelo swoim faulem na Fabregasie udowodnił, że nazywać go małpą to nie obraza, lecz nawet komplement. Chyba tylko Pepe i Ramos mogliby go przebić w podobnych 'wyczynach'. Banda kretynów nie potrafiących przegrywać... I znów wszystko przez sędziów, stronniczość etc. Biedny Mou... ciągle wszystko sprzysięga się przeciwko niemu...
@needweed
cos ci sie chyba poj***ało, bo filmik ktory wstawiłes to ten sam ktory wstawil wyzej 'WhatsUpMan' tylko z innej kamery, wiec kur*a nie badz oszolomem
cos ci sie chyba poj***ało, bo filmik ktory wstawiłes to ten sam ktory wstawil wyzej 'WhatsUpMan' tylko z innej kamery, wiec kur*a nie badz oszolomem
a widziałeś, że uderzył go po głowie? i co się rzucasz
nie jestem fanem ani barcy ani realu ale rozpierdala mnie nagonaka na real i ciagle pierdolenie ze to oni "wszystk blee" a barca to swięta i bezkarna
Powiem wam tyle, po roku czasu pracy z hiszpanami/brazylijczykami/argentynczykami/portugalczykami - dzikusy, małpy i zachowują sie w dodatku gorzej jak zwierzęta. Dziwie sie ze jest tutaj tyle zjebanych filmikow z rosji a nie ma ich tylekroc wiecej ile z tych krajów co przed chwilą wymieniłem. Zero kultury, drą ryje wszedzie gdzie tylko mogą, angielskiego za krzty nie znają nie mówiąc już o ich zachowaniu ogólnym, fakt jest sporo osób normalnych z tych krajów ale 80% przypadków jakie spotkałem to żywe przykłady czystego idiotyzmy i braku wychowania tych ludzi.
Mowa o hiszpanach głównie i brazylijczykach.
Mowa o hiszpanach głównie i brazylijczykach.
Ja tam się specjalnie na piłce nie znam, ale zauważyłem, że jak Barcelona z kimś gra, to przeważnie kibice przeciwników Barcy mówią, jak to Messi i reszta aktorzą. Coś w tym chyba jest
Messi raczej nie aktorzy, ale racja, jest kilku, którzy symulują od czasu do czasu. Ale przynajmniej nie narażają przy tym nikogo na poważne kontuzje tak jak te pojeby z realu (pepe, marcelo, ostatnio tez ramos).
jak mowa o aktorzeniu to popatrzcie na takiego ronaldo. To jets dopiero pizda i aktor na każdym kroku. Dlatego też pewnie real jest taki ciotowaty teraz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów