Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Macie może wstawki z tej PL wersji "oszukać przeznaczenie" w Nowym Mieście w Wielkopolsce?
W sytuacji przekroczenia prędkości przez motocyklistę nie można już mówić o winie wyłącznej kierowcy tira.
W dupie byłeś, gówno widziałeś
1. Motopizda leciał pewno 2paki i wyprzedzał
2. Wina tirowca nawet jeśli nie widział motopizdy
3. Motopizda iq ziemniaka gdy widzi ciężarówkę
4. Tirowiec tępy chuj bo widać że na pełnej kurwie na tyle na lie może skręca w lewo
Jeden i drugi spokojnie mogą przybić sobie piątkę.
Bzdura.Jest pełno wyroków gdzie winny był moto gdyż biegli orzekli że kierowca samochodu nie mógł dostrzec Moto bo ten rażąco przekroczył prędkość
W dupie byłeś, gówno widziałeś
Za to ty co najwyżej pizdę starej
4. Tirowiec tępy chuj bo widać że na pełnej kurwie na tyle na lie może skręca w lewo
Ty łbie wiesz ile to 200km/h... ?
tak jak ty możesz sobie przybić piątkę metalowym krzesłem prosto w gejowskie czoło xD pierdolisz dla atencji stulejo xD
Co ty kurwa pierdolisz? Obszar poza terenem zabudowanym nawet jeśli jechał 120km/h to droga hamowania wynosi prawie 100m. Biorąc pod uwagę, że jechał za nim peugeot to raczej nie zapierdalał dwóch pak. Widać tirowcu, że nigdy na moto nie jeździłeś i nie wiesz czym się kończy gwałtowne wciśnięcie hamulca w motocyklu. Typ zrobił najrozsądniejszą decyzję, zamiast położyć moto i zginąć pod kołami, chciał wyminąć idiotę pasem WYKLUCZONYM z ruchu. I tutaj przychodzi pan skodziarz z zielonym listkiem, który uznał, że zaraz mu chłodnica wykurwi w portowym bolidzie więc ominie wielkiego brata. Następnym razem się doedukuj zamiast robić z siebie wróżbitę Macieja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów