akcja niestety pod koniec filmiku, najlepiej oglądać o 1 min.
akcja niestety pod koniec filmiku, najlepiej oglądać o 1 min.
Nie lepiej było już tego gościa wpuścić? Ok, jego ewidentnie wina i jeszcze jego głupota może wkurzyć ale jeśli miałbym do wyboru przerysowanie auta, czas stracony na formalności i nerwy z użerania się z debilem a stracić te 10 sekund wybrałbym to drugie.
Droga to nie wyścig gdzie na końcu czekają na nas nagrody więc lepiej czasem zwolnić i zrobić miejsce tym którzy się spieszą.
nie nie lepiej, zacznij wpuszczać wszystkich próbujących wymusić. Debil który dojedzie bo nie tylko myśli że ma pierwszeństwo ale też że Cię przesunie trafi się raz na milion.
A ustepując nauczysz innych idiotów że warto
Według mnie on go nie widział. To, że jest na kamerce nie oznacza, że kierowca go widział, w ciężarówce jest to martwy punkt. Kierowca ciężarówki trąbił na busa, a osobówki nie zauważył.
Nie lepiej było już tego gościa wpuścić? Ok, jego ewidentnie wina i jeszcze jego głupota może wkurzyć ale jeśli miałbym do wyboru przerysowanie auta, czas stracony na formalności i nerwy z użerania się z debilem a stracić te 10 sekund wybrałbym to drugie.
Droga to nie wyścig gdzie na końcu czekają na nas nagrody więc lepiej czasem zwolnić i zrobić miejsce tym którzy się spieszą.
Może miał lekko przytarty zderzak, to pomyślał co będę za swoje go odświeżał ? Tez bym chciał takiego orła trafić, bo mam lekko zrysowany zderzak od korony drzewka przez które ostatnio miałem przyjemność przejechać na środku S1, to bym sobie przemalował
btw. kierowcy ciezarowek to chuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów