18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pis joł czarnuchy !
Jak dobrze wiemy nasz jakże cudowny rząd zawiesił zasadniczą służbę wojskową. Jak prawie zawsze zrobił to oczywiście bo kochają swój naród i chcą dla niego jak najlepiej, no przecież wszyscy nasi politycy zrobili to tylko z miłości bo dlaczego by inaczej ?

Oczywiście zawieszenie zetki było popierane przez dużą części Polaków. Cieszyli się że nie będą musieli stracić dużo czasu w wojsku, że nie będą musieli się męczyć, bać i zapierdalać w koszarach a nic tym nie zyskają. Czy aby napewno ? Nie znam osobiści osoby która narzekała na to że byli w wojsku, nie twierdze oczywiście że takich nie ma ale ja chyba miałem takie szczęście że nie spotkałem takiej osoby. Oczywiście trzeba było tyrać i słuchać się wyższych stopniem ale to chyba jedyna rzecz która była mniej przyjemna czynnością w służbie. Za to zawsze człowiek który wyszedł z wojska stawał się mężczyzną, to właśnie w tych koszarach można przeżywało się przygodę życia. Ci którzy omineli służbę robiąc w chuja na komisji jak to oni się nie nadają wymyślając że mają downa albo inne chujowe kłamstwa "byle by tylko zostawili mnie w cywilu bo sobie tam nie dam rady". (Dla mnie osobiści takie osoby są cipami i powinni zapierdalać do kuchni bo widocznie tam ich miejsce. Nie zdziwię się że takie pipki w swoich związkach "nie noszą spodni".) Niektórym się udawało inni nie mieli już takiego "szczęścia?".

Ci co wyszli z wojska nie zapomną tego co działo się w koszarach do końca życia, miliony wspomnień a także doświadczeń które kształtowały miłość do ojczyzny a także kształtowały samego szeregowego. Właśnie w wojsku jak pisałem wcześniej z chłopca zamieniali się w mężczyzn którzy byli gotowi stracić życie w obronie swojej ojczyzny i rodziny.

A co teraz? Teraz możemy doświadczyć tego co się dzieje z dzisiejszymi "mężczyznami". Czy dla Ciebie "mężczyźni" powinni wyglądać tak ?

CHYBA KURWA NIE !!!

Jak widzą taką pizdę na ulicy o otwiera mi się nóż w kieszeni, mam nadzieje że wam też. Takie pedalstwo trzeba ukrócić. Dlatego jestem w 100% za tym by wróciła zasadnicza służba wojskowa. Mam nadzieje że wy także.

Mój ból dupy skończony na dziś!

[size=6]Ten post ma na celu obraze jebanych pedałów w rurkach!
Zgłoś
Grochul 2013-11-26, 10:47 2
Matkę możesz sobie nazywać czarnuchem...
Zgłoś
W................t 2013-11-26, 10:52
wg mnie wojsko jest dla tych, którzy chca tam iść i tyle. po chuj ktoś ma marnować ponad rok swojego życia skoro mógłby w tym czasie zdobywać doświadczenie w innej pracy. pamiętam, że prawie wszyscy omijali wojsko szerokim łukiem, kombinowali itp (oprócz fanatyków i ludzi którzy mieli już kogoś w rodzinie w wojsku), bo byłby to dla nich tylko zmarnowany czas. pamiętam, że nie za bardzo przyjmowali do pracy jeśli nie miałeś uregulowanej służby. to jest dopiero kontrola państwa nad wolnością człowieka (nad wyborem co ma robić w życiu), czy chcesz, czy nie musisz iść i chuj a Wy się prujecie, że w cali wprowadzili zakaz palenia w blokach!!! heheh

teraz jest idealnie, kto chce to idzie, żadnego przymusu i tak powinno być. może jeszcze niedługo wprowadzić obowiązkowy pobyt w więzięniu, tak żeby zrobić z pedałków mężczyzn? musimy pogodzić sie z tym, że jest i będzie ich co raz więcej. niestety takie czasy, kiedyś w MTV leciała muzyka teraz randki dla pedałów, w wielu serialach musi być przynajmniej jeden pedał... kiedyś ludzie musieli się z tym ukrywać, dzisiaj jest to na tyle powszechne, że już nie muszą.
Zgłoś
mp_toujane 2013-11-26, 10:52 2
tak cie jebali w tym woju, że teraz boli dupka? że tyle czasu zmarnowałeś a inni już nie muszą i się z ciebie śmieją gdy o to napinasz?
Zgłoś
sk. 2013-11-26, 10:58 1
Satanek napisał/a:

Ja pierdole nie wiem skąd się tacy debile biorą. Specjalnie założyłem konto dla tego komentarza bo już wkurw nieziemski mnie łapie. Co z tego że nosze rurki? Podobają mi się i chuj Ci do tego. 4 lata trenowałem krav magę i uwielbiam jak sie trafi taki najebany pseudo kozaczek któremu sie otwiera nóż w kieszeni a potem zbiera sie 2 godziny z asfaltu. Rozumiem że dupa boli że porucham więcej niż ty tylko skonczcie kurwa płakać bo to żałosne jest

Mamy tu samca alfa widzę. Rozumiem, że podczas tych ulicznych fajtów, jaja nosisz w torebce bo w Twoich spodniach nie ma na nie miejsca.
Zgłoś
Satanek 2013-11-26, 11:05 3
Najśmieszniejsze jeszcze jest to ze jak pójde na siłownie to nikt nie ma problemow ze mam trochę dluższe włosy albo ze chodze w rurkach. Najwięksi napinacze to 20 letnie nieroby spędzajace 3/4 czasu bezproduktywnie z ziomkami na osiedlu... Ciekawym faktem tez jest że agresja im się włącza jak jest ich grupka, 1 na 1 to grzeczni jak mało kto

Sorry za spam ale jeszcze jedno mi się przypomniało a nie widzę tu opcji edycji. Fajną opcją jest też jak idę z kolegą (2m wzrostu 110kg wagi, z ambicjami antyterrostycznymi lub wojskowymi) i bawimy się tak że on idzie kilka metrów za mną, ja po 5 minutach zostaje zaczepiony przez 2-3 pseudo kozaków, kolega podchodzi i patrzymy jak kulą głowki:P niestety nic więcej nie można bo jeszcze taki "kozak" złoży donos i koniec z kariera w policji dla kolegi :/
Zgłoś
rumcajs7893 2013-11-26, 11:08
myślisz jak ja , myślałem że w tym kraju coraz więcej pizd jest. Jak chcą takie zjeby po ulicy chodzić prosze bardzo nie bronie im ale selekcja naturalna sie dokona i albo sami sie wybiją albo ktoś inny zrobi to za nich
Zgłoś
A................r 2013-11-26, 11:10 1
Satanek napisał/a:

Najśmieszniejsze jeszcze jest to ze jak pójde na siłownie to nikt nie ma problemow ze mam trochę dluższe włosy albo ze chodze w rurkach. Najwięksi napinacze to 20 letnie nieroby spędzajace 3/4 czasu bezproduktywnie z ziomkami na osiedlu... Ciekawym faktem tez jest że agresja im się włącza jak jest ich grupka, 1 na 1 to grzeczni jak mało kto

Sorry za spam ale jeszcze jedno mi się przypomniało a nie widzę tu opcji edycji. Fajną opcją jest też jak idę z kolegą (2m wzrostu 110kg wagi, z ambicjami antyterrostycznymi lub wojskowymi) i bawimy się tak że on idzie kilka metrów za mną, ja po 5 minutach zostaje zaczepiony przez 2-3 pseudo kozaków, kolega podchodzi i patrzymy jak kulą głowki:P niestety nic więcej nie można bo jeszcze taki "kozak" złoży donos i koniec z kariera w policji dla kolegi :/

3/4 ludzi na ulicy chodzi ubranych po pedalsku (rureczki etc.) a to akurat do ciebie biednego każdy się rzuca co 5 minut jak idziesz ulicą?
Dobrze,że trenowałeś krawata i posiadłeś umiejętności wpychania palców w oczy i kopania po jajach
Zgłoś
PureWhite 2013-11-26, 11:11
Autor tematu pewnie sam chodzi w pedalskich rurkach i dotyka kolegów penisem.
Przymusowo to ja muszę iść się wysrać, mężczyzną się jest albo nie i nie zmieni tego żadna służba wojskowa.
Gdyby nie zwolnienia i kombinowanie zmarnowałbym pierdolony rok (tak chuju jebany rok wyjęty z życia na chlanie i zabawy z bronią), a tak miałem o ten rok więcej na rozwój działalności, żeby teraz nie musieć zapierdalać dla jakiegoś złamasa.
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2013-11-26, 11:14
Widzę, że Stanek to niezły Troll
Zgłoś
Antybristler 2013-11-26, 11:16
Wielki kurwa patriota, który interpunkcji nie ogarnia...
Zgłoś
Zarammoth 2013-11-26, 11:19
Sami mówimy, że to mniejszość się ma dostosować do większości. To skoro teraz ~70% popierdala w rurkowcach to niestety, ale wygląda na to, że jesteśmy w mniejszości :/

Zgłoś
rumcajs7893 2013-11-26, 11:22
Stanek sam trenuje krawke 2 lata prawie i najebał bym cię szybciej niż zdążyl byś noge podnieść w tych rurkach, to że jesteś fajter który trenował 4 lata kravke nie znaczy ze jest kozak, musisz miec cos we łbie
Zgłoś
evilmatt 2013-11-26, 11:43
Z kilku źródeł słyszałem, że Zetka ma niedługo wrócić.

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
Anarchangel 2013-11-26, 11:43 2
Nie ma to jak pochwała niewolnictwa, bo przecież zbieranie bawełny zrobi z ciebie mężczyznę... Obawiam się, że "prawdziwy mężczyzna" wg. opisów autora ma problemy z własną męskością, tudzież seksualnością, skoro musi uważać co na siebie ubiera. Bo przecież jak ubierze rurki (cokolwiek to znaczy, zakładam, że chodzi o zbyt obcisłe spodnie), to już jego "wątła męskość" zostanie przykryta strojem i pozostanie niewidoczna? To trochę tak jak z homoseksualistą który ma problem z własną seksualnością - boi się ubrać cokolwiek co choćby poprzez schemat sugeruje homo-seksualność, bo zdaje sobie sprawę, że jego gesty w wystarczającym stopniu go zdradzają, by podkreślać to jeszcze strojem..
Nie byłem w wojsku, bo szkoda mi było na to czasu, natomiast moja "męskość" nie potrzebowała żadnych manifestacji przez które mógłby ją ktokolwiek rozpoznać (jeżeli jesteś czegoś pewien, to nie musisz nikomu tego udowadniać).
Nie muszę słuchać słów co zrobiłby prawdziwy mężczyzna w danej sytuacji, z tego prostego powodu, że wiem co bym zrobił - nie muszę się podszywać i zastanawiać na każdym kroku jak podrasować moją męskość (bowiem jest niezagrożona i broni się sama). Zdaje sobie sprawę, że mogę założyć na siebie wszystko na co mam kaprys i żadna pizda nie zwróci mi najmniejszej uwagi (co najwyżej zrobi mi zdjęcie z ukrycia i mniej lub bardziej anonimowo wrzuci je na internet, szukając poklasku innych słabych osobników, bo tylko w ten sposób owe osobniki mogą poczuć jakąś swą siłę - w swej liczebności), bo żaden strój nie przykryje mojej męskości, której odwetu będą się obawiać...
Zgłoś
Satanek 2013-11-26, 11:49 2
Wytłumaczcie mi jak można mieć tak zawężony mózg że rurki=pedał? 3/4 Was zna kogoś jakiegoś faceta który chodzi w rurkach i co każdy jest pedałem? To że ktoś chce dobrze wyglądać to już wasza jebana ksenofobia na to nie pozwala? Któryś z was chodził i wie ze nie wygodnie? Dobra bo ta rozmowa prowadzi do niczego nie prowadzi. Szerzcie dalej swoje poglądy. Jeden jest pedałem bo ma rurki, drugi łysy to dres, tamten bogaty to po ojcu albo złodziej tylko wy jesteście normalni, ciężko wam w życiu i nikt tego nie zrozumie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów