Gościu się naćpał i zrobił zasadzkę na policjantów w której zabił dwóch, ranił jednego. Po czym zabił swojego brata i został ostatecznie zlikwidowany przez ostatniego żywego gliniarza. Źródła - jak widać.
Gościu się naćpał i zrobił zasadzkę na policjantów w której zabił dwóch, ranił jednego. Po czym zabił swojego brata i został ostatecznie zlikwidowany przez ostatniego żywego gliniarza. Źródła - jak widać.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki Meksyk że nie wiem co się odpierdala na tym filmie. Szacun dla psowatych
Gościu zadzwonił na 911, że jego bratu odpierdala i jest agresywny. Jego brat w tym czasie przebierał się w camo i schował się gdzieś w krzakach (po prawej stronie kadru). Przyjechała policja, stali sobie przed domem, rozmawiali z gościem który zadzwonił, wtedy z krzaków wyskoczył typ (po prawej stronie kadru, zablurowane) i zaczął pruć z "ar-15 style" broni po wszystkich, ciężko ich raniąc. Temu, z kamery którego oglądamy zdarzenie, pomimo odniesionych ran udało się wycofać, zgłosić sitrep, wezwać wsparcie, oflankować typa i zajebać go jednym strzałem w łeb. Niestety w międzyczasie typ dalej pruł z "ar-15 style rifle" po tych rannych policjantach, raniąc przy okazji swojego brata (to ostatnie niepotwierdzone).
To moja interpretacja na bazie całego nagrania (które tu by się nie zmieściło) i z media coverage.
(całość można obejrzeć na kanale Police Activity, yt).
edit: jeszcze dorzucę, że najprawdopodobniej wszyscy by zginęli, ale napastnik był napruty w pizdu.
Jak wrócil do domu to zadzwonił na policję, i poprosił o interwencję. Schował się w krzakach w sąsiednim domu i zaczął strzelać z AR15 trafiając 3 policjantów i brata. Ten z kamery ranny w udo zdążył obiec dom i zza samochodu zastrzelił go jednym strzałem.
Pozostali policjanci zostali dobici strzałem z bliskiej odległości z Glocka. AR się zaciął bo wsadził magazynek do góry nogami. Mimo, zer brat i rodzice wiedzieli, że szykuje zasadzkę nie było wystarczających dowodów aby postawić im zarzutów. Oddał ponad 53 strzały
Źróło raport policyjny.
Wiec ziomek przypadkiem postrzelił swojego popierdolonego braciszka, którego wystawił na przynętę, a który doskonale wiedział, co jego braciszek zamierza odjebać, bo jeden raz wcześniej udało mu się (rannemu braciszkowi) odwieść popierdolca od wykonania planu. Ale później było drugie podejście i jak widać już udane. Typ miał 1 snajperkę, chyba 2 ar-15 i strzelbę oraz całe ubranko w camo.
Polecam zajrzeć do oryginalnego źródła na YT i poczytać komentarze localsów, jest tam backstory i endstory
To drze się jego matka, która mieszka w budynku obok. W którejś minucie filmu (w oryginalnym źródle) słychać jak drze się niej: "czy teraz jesteś ze mnie dumna? jesteś dumna?". Ponieważ wcześniej przed tą akcją był incydent z nim związany (złapali go po alko w aucie i pajacował) i matka go opierdoliła, mówiąc mu, że zawiodła się na nim i nie jest z niego dumna.
Wiec ziomek przypadkiem postrzelił swojego popierdolonego braciszka, którego wystawił na przynętę, a który doskonale wiedział, co jego braciszek zamierza odjebać, bo jeden raz wcześniej udało mu się (rannemu braciszkowi) odwieść popierdolca od wykonania planu. Ale później było drugie podejście i jak widać już udane. Typ miał 1 snajperkę, chyba 2 ar-15 i strzelbę oraz całe ubranko w camo.
Polecam zajrzeć do oryginalnego źródła na YT i poczytać komentarze localsów, jest tam backstory i endstory
Dzięki za uzupełnienie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów