📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
10 za styl ale nie było telemarku, musiał się ratować bo już lądował na płaskim
Ręce wyciągnął czyli zamortyzował upadek
@Robertussss .... Małysza i Breyvika znam .... a pozostałych dwoje ???
brylski11 napisał/a:
@Robertussss .... Małysza i Breyvika znam .... a pozostałych dwoje ???
Po lewo to chyba Magik, ale ja się na prawilnych rapsach nie znam - a ta baba to chyba mama małej Madzi? (czy jak jej tam było)
Huherko napisał/a:
Po lewo to chyba Magik, ale ja się na prawilnych rapsach nie znam - a ta baba to chyba mama małej Madzi? (czy jak jej tam było)
Dokładnie
lądowanie słabe, zero telemarku, ale lot faktycznie wyjątkowej urody
7/10 bo nie wylądowal telemarkiem
Co wy pier*olicie, że ładny skok? Owszem, sam lot był ładny i płynny, pozycja przyjemna dla oka jednakże nie był w stanie jej utrzymać. Lądowanie powinno być w idealnym poziomie, a tutaj widzimy ewidentnie delikatne zanurkowanie, chociaż muszę przyznać, że energia ładnie się rozłożyła i odbicie było stosunkowo niewielkie. Największym mankamentem było wybicie. Prawidłowo powinien wybić się do góry, ustawić ciało w pozycji T zanim zacznie opadać w dół i w momencie rozpoczęcia lotu w dół jego ciało powinno dążyć do ustawienia się w poziomie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów