Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To że włączył wycieraczki zasługuje na piwerko
Chciał zetrzeć gówno z przedniej szyby. Ot co.
widzę że moje określenie pedalarze od 7 lat które wszędzie pisze o tych pizdach się przyjęło jestem taki dumny że na to wpadłem jako nienawidzący pizd na rowerkach i homo pedałów których tępić należy ... :] noi od pedałów rowera bo już wtedy kasowali filmy i komenty z pedał słowem
nie pierdol, ja wymyśliłem słowo pedalarze
widzę że moje określenie pedalarze od 7 lat które wszędzie pisze o tych pizdach się przyjęło jestem taki dumny że na to wpadłem jako nienawidzący pizd na rowerkach i homo pedałów których tępić należy ... :] noi od pedałów rowera bo już wtedy kasowali filmy i komenty z pedał słowem
Ja będąc w przedszkolu w 1973 roku, powiedziałem do koleżanki " śmierdzi Ci cipa, jak Asuritta". Co prawda nie wiedziałem co to znaczy, ale uwierz mi, tak było.
Może mi to ktoś wreszcie wytłumaczyć Czy my mamy upośledzone auta Sam przywaliłem kiedyś i wycieraczki ani dygły... a tu jak z automatu, każde czołowe i wycieraczki odpalają... o chuj chodzi
Serio nie wiecie?Jakieś 90% wyprodukowanych aut po 2010 roku ma czujnik deszczu, który sobie zostawiasz na automacie i nawet się nie przejmujesz tą wajchą. Kiedy pedalarz wpadł na szybe czujnik pomyślał prawidłowo że jakieś gówno się na szybie rozpackało i właczył wycieraczki. Ogólnie to fajny polecam.
Ale to dobre było
pewno o czymś takim jak wyścig to jeszcze nie słyszałeś
Wyścig to sobie niech pedalarze robią na torze kolarskim a jeżeli w miejscach publicznych to powinni być przezorni że wszystko może się wydarzyć.
Jeden drugiemu się lubieżnie na rowa patrzy zamiast na drogę i skończyło się, tak jak się skończyło.
Dodam że oprócz zerkania to dodatkowo wąchają sobie nawzajem odbyty w tym peletonie
Piwerko leci
Jeden drugiemu się lubieżnie na rowa patrzy zamiast na drogę i skończyło się, tak jak się skończyło.
O kureła Buwahahaha... jakbym mógł to bym dal kratee... a co tam tira.. a kurła niech strace majątek... caly browar bym ci dał bo żeś mnie ziomek dzień zrobil. W robocie pytali dlaczego leze na ziemi I rechocze jak głupi .XD .XD .XD
Ja słowo pedalarz słyszałem już dobre 20lat temu, także się nie podniecaj gościu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów