pewnie najebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak sie nazywa ten system w nowych samochodach który trzyma sie pasów namalowanych na jezdni?
No gdyby to z oczu kierowcy ciężarówki było...no to ... byłby konkretnie pijany.
@up - ten system się nazywa - "keepbarspaintedonroad". W skrócie KeBaPoR
@up - ten system się nazywa - "keepbarspaintedonroad". W skrócie KeBaPoR
Najlepsze rycie bani, jakie mnie na sadolu spotkało, najpierw myśl, ciągnik na najw biegu, potem myśle ciężarówa z zajebistymi amortyzatorami, a na koniec żarówa rozbłysła nad moją głową jak piorun, tylko który helikopter ma takie brzmienie???? Robinson R22 na pewno nie...
.
.
.
.
.
Chociaż?...
.
.
.
.
.
Chociaż?...
Toż to jego stała trasa
PS.Tak wiem,że ten z filmiku to jakiś ultralekki śmigłowiec bo widać oprzyrządowanie w rogu.(to dla jakiegoś gimbusa-mądrali/eksperta lotnictwa który jeszcze nie śpi )
PS.Tak wiem,że ten z filmiku to jakiś ultralekki śmigłowiec bo widać oprzyrządowanie w rogu.(to dla jakiegoś gimbusa-mądrali/eksperta lotnictwa który jeszcze nie śpi )
n1troo napisał/a:
A już było widać zdradzieckie brzuski
Co kurwa?
Dla gimbazy:
brz[ó]zka - bo brz[o]za
brzó[z]ka - bo brzo[z]a
dodatkowo:
b[rz]ózka - bo "rz" piszemy po spółgłoskach: b, p, d, t, g, k, ch, j, w, np.:
brzeg, brzoza,
przebój, sprzedawca,
drzewo, modrzew,
trzeba, patrzeć,
grzyb, pielgrzym,
chrzan, chrząszcz,
spojrzeć, ujrzeć,
wrzesień, wrzeciono.
I nie pierdolić mi tu suchych tekstów, że to specjalnie.
Ale on na skróty pojechał przecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów