Tak czy siak bardzo dobry test pokazujący możliwości gdy nie ma drzew wzdłuż każdej cholernej drogi.
A nie tak jak u nas gdzie jest wybór, wyjebać czołówkę w wyprzedzającego janusza a wyjebać w drzewo.
jak jazda po prostej drodze jest dla ciebie problemem to zabij sie nie na drzewie ale jeszcze w domu, zrob to dla normalnego swiata
albo zapierdol w drzewo ulga dla normalnych kierowcow
jak jazda po prostej drodze jest dla ciebie problemem to zabij sie nie na drzewie ale jeszcze w domu, zrob to dla normalnego swiata
albo zapierdol w drzewo ulga dla normalnych kierowcow
a ty poćwicz czytanie ze zrozumieniem
Tak czy siak bardzo dobry test pokazujący możliwości gdy nie ma drzew wzdłuż każdej cholernej drogi.
A nie tak jak u nas gdzie jest wybór, wyjebać czołówkę w wyprzedzającego janusza a wyjebać w drzewo.
Drzewa wzdłuż drogi są potrzebne, bo dzięki nim kierowcy odruchowo zmniejszają prędkość, niestety kultura jazdy wciąż nieodpowiednia.
Tak kurwa, brak cienia i osłony przed ulewą lub śniegiem jest zajebistym pomysłem.
Chodniki też byś wyłożył poduszkami, żeby kolanka nie strzaskać, jak najebany się wypierdolisz?
Wkurwia mnie takie pieprzenie baranów, którym przeszkadza wszystko, począwszy od pieszych na pasach, poprzez leśne zwierzaki, na drzewach kończąc.
Ludzie wieszają się też na drzewach i to jest kolejny argument za wycięciem wszystkich drzew w kraju, by uratować życie kilku osobom...
Drzewa są między innymi po to by przy mocnym wietrze Twój samochód nie zachowywał się jak papierowy samolocik.
drzewa były po to że by asfalt się nie nagrzewał tak bardzo latem, że by śnieg tak nie padał ale przez to na polach samiast go zwiewać to tworzą się zaspy, dlatego stawiają takie siatkowe płoty zimą, do tego jesienią leżące liście rozjeżdżone na błoto
więcej plusów czy minusów ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów