saren102 napisał/a:
to jest warte mojego pierwszego posta, niestety kolego jestes zdrowo pierdolniety i masz cos w sobie z pedała...
piszac posta w taki sposob narazasz sie na komentarze, ktore moga urazic twoja wrazliwa duszyczke...
Wrażliwą czy też nie, chuj mi z tym. Zdaje sobie sprawę z tego, iż zawsze znajdzie się ktoś, komu coś się w kimś nie spodoba i będzie chciał tej osobie dogryźć poprzez posta czy też zwykłe wyzwisko epitet itp, ale chuj mnie to obchodzi
. Moje zdanie jest takie jak napisałem w w/w postach. A komentarze są dozwolone dla każdego, kto chce się wypowiedzieć, w końcu po coś jest to FORUM nieprawdaż?? Byleby tylko gadał z sensem i miał coś wartościowego do napisania w granicach zasad forumowiczów
BueR_MadasS napisał/a:
Reavenant,
Ja tam Ci nie pojezdzalem od pedalow (ani giejom od Ciebie) choc nie chce mi sie dyskutowac
I dobrze, gdyż, ani pedałem, ani gejem
NIE JESTEM . Jeśli masz chęć, to zawsze chętnie podyskutuje, jeśli tylko znajdę chwile czasu.
BueR_MadasS napisał/a:
Reavenant napisał/a:
Dziewczyny chwilowo nie mam niestety...
co moze znaczyc ze dziewczyny szukasz na sadisticu co 'zalatuje' skrajnym nieobiektywizmem
Jak by się tak zastanowić nad Twoim komentarzem BueR_ MadasS'ie, to faktycznie może tak to zabrzmieć
Aczkolwiek jestem w tym względzie całkowicie obiektywny, ponieważ nie szukam tutaj dla siebie dziewczyny
.
BueR_MadasS napisał/a:
skoro jednak odpisuje to sluchaj prosze:
ta rozmowa z zasady ma tyczyc kawalu dzieki ktoremu powstala a w owym kawale kobieta jest dosyc wrogo nastawiona
Kod:
I TAK KU...A DO ZAJEBANIA, CAŁE ŻYCIE Z KRETYNAMI...
tak wiec jakos nie wyobrazam sobie Ciebie wyskakujacego po takiej wiazance z tekstem "choc kochanie przytule Cie'
tak jak spora czesc kobiet (ciezko 'to' przechodzacych) tak i nasza bohaterka wnioskuje ze raczej nie ma ochoty 'w te dni' na przytulanki z FACETEM
no chyyyba ze akurat wykorzystasz ten chwilowy moment ewentualnej 'odwilzy'
Zdaje sobie z tego sprawę, jednak mówiąc szczerze to mnie ten dowcip jakoś nie rozśmieszył
. Owszem tamta kobieta jest wybitnie wrogo nastawiona, ale możesz mi wierzyć, lub też nie, lecz przeżyłem półtora roku z niemniej groźną Heroiną i dałem sobie radę. Aha no i bez tego zbędnego gadania, zwyczajnie można Dziewczynę przytulić, po cóż do licha gadać narażając się na kolejny agresywny monolog?
BueR_MadasS napisał/a:
w przypadku zbrojniej odmiany PMS chyba lepiej nie dawac kobiecie powodow do reakcji zbedna aktywnascia i/lub skorzystac ze wspomnianej wczesniej "tyrystyki"
Hehe proste rozwiązania są zawsze najlepsze co?
BueR_MadasS napisał/a:
PS jak juz tak bardzo chce sie Ci pomacac (sorry znaczy przytulic) to lepiej dowiedz sie badz sam poszukaj pewnego magiczngo miejsca na kobiecej stopie ktore moze jej pomoc w PRAKTYCZNY sposob radzic sobie z bolami menstruacyjnymi
Masaż stóp to dobra rzecz
Swoją drogą bardzo mnie zainteresowałeś tymże 'punktem' Czy byłbyś tak miły i podesłał tu jakieś linka z informacjami na ten temat? Bo jeśli dobrze kminie jest to jeden z punktów, mających pod wpływem stymulacji doprowadzić do rozkurczenia mięśni brzucha, czy tak?