📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Michał to pedalskie imię
Cytat:
Podobno rzucił się też na kogoś z nożem (on miał nóż, nie ten ktoś)
no co ty kurwa nie powiesz
To się nazywa autodestrukcja
Okolo 30-letni mezczyzna calkowicie nagi stal w fontannie w centrum Berlina o 9:00 rano belkoczac jakies glupoty. Sam wczesniej wielokrotnie zranil sie 20-centymetrowym nozem miedzy innymi w szyje i brzuch. Policja po przyjechaniu otoczyla fontanne i probowala negocjowac z krwawiacym mezczyzna, moment postrzelenia jest podobno drugim podejsciem ataku na policje. Paralizator nie zalicza sie do wyposazenia niemieckiej policji. Obdukcja wykazala, iz bezposrednia przyczyna zgonu bylo zapadniecie sie przestrzelonego pluca a nie rany wynikajace z samookaleczenia.
Oczywiscie mogli pewnie w inny sposob obezwladnic, strzelac np w nogi co jest bezdyskusyjne. Widzieliscie jednak moze wideo z anglii gdzie 20 osob nie potrafi obezwladnic czarnego z maczeta bo NIKT nie nosi broni palnej? Przeciez to paranoja..
Dla uscislenia bo doczytalem: paralizatory sa na terenie niemiec od 2008 roku zabronione.
Oczywiscie mogli pewnie w inny sposob obezwladnic, strzelac np w nogi co jest bezdyskusyjne. Widzieliscie jednak moze wideo z anglii gdzie 20 osob nie potrafi obezwladnic czarnego z maczeta bo NIKT nie nosi broni palnej? Przeciez to paranoja..
Dla uscislenia bo doczytalem: paralizatory sa na terenie niemiec od 2008 roku zabronione.
jakby tasera nie mogli użyć albo w noge strzelić
edit:
nie przeczytałem komenta nad moim -_-
szwaby jednak durne są
edit:
nie przeczytałem komenta nad moim -_-
szwaby jednak durne są
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów