...a powinien odjebać jego właściciela, który według opisu groził śmiercią i straszył pieskiem na stacji benzynowej w Bishop w Californii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EjaCOOLat napisał/a:
Co wy tam idioci pierdolicie w komentarzach, że psa szkoda... Przecież to buldog amerykański, jedna z groźniejszych i głupich ras zaraz po amstafach i pitbulach, które nawet jeśłi są dobrze wychowywane, to może im kolba odjebać i mogą pogryźć własnych domowników, a nawet zagryźć na śmierć (zwłaszcza dzieci)...
hahahaha, wciąż mądrzejsza od Ciebie patrząc na te wypociny grubasie spocony co tu piszesz
jebać cie w chuj, musisz byc strasznie głupi pisząc że to najgłupsze psy xD
Twoi starzy też muszą być ładnie zjebani że cie wychowali na takiego tłustego masturbatora bydła za batoniki
EjaCOOLat napisał/a:
Co wy tam idioci pierdolicie w komentarzach, że psa szkoda... Przecież to buldog amerykański, jedna z groźniejszych i głupich ras zaraz po amstafach i pitbulach, które nawet jeśłi są dobrze wychowywane, to może im kolba odjebać i mogą pogryźć własnych domowników, a nawet zagryźć na śmierć (zwłaszcza dzieci)...
Od najmłodszych lat miałam Rotwillera i amstaffa. Nigdy im nic nie "odjebało" W stosunku do dzieci były jak nianie, a nawet moje myszoskoczki wchodziły amstafowi do pyska, siadaly mu na głowie i nigdy nic nie było. Więc nie pierdol głupot bo jako osoba z doświadczeniem wiem ze żadne zwierzę z natury nie jest groźne tylko z wychowania lub choroby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów