Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie dość że to pojebane i czarne to jeszcze ma zapędy na pedalstwo....ścierwo.
Czekaj..pedalstwo?! Zdajesz sobie sprawę, że to prawdopodobnie bracia, mały nie zrozumiał "żartu" i się przejął?
Czekaj..pedalstwo?! Zdajesz sobie sprawę, że to prawdopodobnie bracia, mały nie zrozumiał "żartu" i się przejął?
Kurwa...poważnie?!... Dobrze że piszesz....
Kurwa...poważnie?!... Dobrze że piszesz....
Aha czyli dla ciebie brat obejmujący brata to pedał, a syn kochający matkę to matkojebca? Kurwa co za zjeb
Aha czyli dla ciebie brat obejmujący brata to pedał, a syn kochający matkę to matkojebca? Kurwa co za zjeb
W Twoim małym rozumku istnieją takie pojęcia jak np :żart, ironia, przenośnia...i tym podobne? Kurwa co za zjeb
Obejmuj sobie brata, obściskuj sobie matkę...gówno mi do tego
W Twoim małym rozumku istnieją takie pojęcia jak np :żart, ironia, przenośnia...i tym podobne? Kurwa co za zjeb
Obejmuj sobie brata, obściskuj sobie matkę...gówno mi do tego
Ośmieszyłeś się głąbie i idziesz w zaparte
nie dość że to pojebane i czarne to jeszcze ma zapędy na pedalstwo....ścierwo.
Możesz wyjaśnić w którym dokładnie miejscu mamy do czynienia z ironią a w którym z przenośnią, bo ja tu tylko zauważam agresywną spinkę gimbusa.
P.S Tak z ciekawości 16 przy Twoim nicku to liczba wiosen czy iloraz inteligencji?
Ośmieszyłeś się głąbie i idziesz w zaparte
Możesz wyjaśnić w którym dokładnie miejscu mamy do czynienia z ironią a w którym z przenośnią, bo ja tu tylko zauważam agresywną spinkę gimbusa.
P.S Tak z ciekawości 16 przy Twoim nicku to liczba wiosen czy iloraz inteligencji?
Mało mnie obchodzi co Ty zauważasz;) Tak samo jak mało mnie obchodzi Twoje zdanie na temat obściskiwania braci czy rodziców.
P.S profil.
Mało mnie obchodzi co Ty zauważasz;) Tak samo jak mało mnie obchodzi Twoje zdanie na temat obściskiwania braci czy rodziców.
Dalej mi nie wypunktowałeś tych ironii, przenośni i innych onomatopei. Nie uciekaj z odpowiedzią pierdoło
Jest nasz mały zbój
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów