poleciała jak kłoda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe co byście mówili jakby to waszą matkę tak pies potraktował. Banda bezmózgich małp uważająca, że policja ma zawsze racje. Pod każdym filmikiem z nadużyciem władzy przez policje 90% komentarzy pochwalają ich zachowanie. Nie umieli byście żyć jeśli ktoś nie trzymałby was za pysk i nie mówił co macie robić
Powinien chociaż mógł krzynąć " Spierdalać bo przygniecie "
Pykac napisał/a:
To są kurwa kretyni, kurwa strzela tym jebanym taserem nawet z jebaną małpą bez broni se kurwa nie mogą poradzić. By im do chuja zabrał te tasery oraz broń palna to ciekawe co by zdziałali.
nie wiem czy kolega zdaje sobie sprawę, jak działa taser ... on nie traktował tej baby tak długo, bo jest sadystą i chciał sprawić więcej bólu kobiecie, ale w Taserze X26 (bo takich głównie używają/używali) po jednokrotnym naciśnięciu spustu ładunek wyzwalany jest przez około 4-5sek. Później można sobie dopiero ewentualnie "dozować podporządkowanie", lecz już z mniejszą mocą.
Co do zasadności użycia - w Polsce przy użyciu środków przymusu bezpośredniego funkcjonariusz powinien się kierować zasadą minimalizacji skutków oraz dostosowywać odpowiedni środek przymusu do zaistniałej sytuacji. Polski policjant po takiej interwencji straciłby robotę - a mógłby użyć środków w siły fizycznej (niepodporządkowanie się do wydanego polecenia - zmuszenie do wykonania polecenia) i kajdanek (przeciwdziałanie czynnemu oporowi). Ewentualnie można by się zastanowić czy ten mastodont nie jest kobietą w widocznej ciąży - wtedy zakres środków jest ograniczony tylko i wyłącznie do chwytów obezwładniających.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów