Nagrywane pałą policyjną. hd 65mb, nie obsłuży sadolowy player.
Nagrywane pałą policyjną. hd 65mb, nie obsłuży sadolowy player.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie wkurwia jedno jak koles taki sie stawia to niech mu wpierdola podczas zatrzymania a nir na komisariacie go skatuja bo nikt nie widzi a potem komendant chuj niedomyty swieci oczami ze monitoring sie zepsuł no kurwa .... Rasyja sie tu robi ...
Po co bić przy świadkach? Niech mu wpierdolą solidnie tak żeby nie było widać, a żeby długo czuł, że dostał wpierdol.
Nieudolne są próby okiełznania kopyt tego osobnika przez policjantkę. Używa masy ciała i siły rąk i nie jest w stanie utrzymać nogi jakiegoś 40-kilowego fajfusa.
Jak on jest naćpany czegoś, to trudno jest nad nim zapanować. Tylko wpierdol by go uspokoił.
Poprawnie obezwładnili i jednocześnie nie zrobili krzywdy.
Paralizator,pała i chuj wie co jeszcze co wy kurwa przy tatusiu ubeku sie wychowaliście ?
Jaka była przyczyna zatrzymania może od tego zacznijmy.
Zanim kogoś ocenisz spójrz na swój pryszczaty ryj i zastanów się czy tez nigdy nie miałeś sobie nic do zarzucenia
jak czytam wasze pierdolenie to aż się srać zachciewa.
Paralizator,pała i chuj wie co jeszcze co wy kurwa przy tatusiu ubeku sie wychowaliście ?
Jaka była przyczyna zatrzymania może od tego zacznijmy.
Zanim kogoś ocenisz spójrz na swój pryszczaty ryj i zastanów się czy tez nigdy nie miałeś sobie nic do zarzucenia
Oho, rycerz ortalionu herbu JP przemówił.
Ciekawe, dlaczego z mafią sobie poradzić nie mogą...
Dlatego, że zatrzymują przestępców, a skorumpowani prawnicy, sędziowie, prokuratorzy i lekarze orzecznicy sprawiają, że przestępcy nie trafiają tam gdzie ich miejsce, czyli do pierdla albo na cmentarz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów