Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
stery_srh 2013-01-01, 16:32
kothletino napisał/a:

A jeszcze większe panoszy się po okolicznych wioskach w których żyjące za pan brat patologia i plebs używają określenia "hamburg" zamiast Świdnik.

Się obruszył, jakby ze Świdnika był... Co jest możliwe, bo przykład jak się bawi patologia i plebs, możemy zobaczyć w jego temacie, z życia wziętym.
Swoją drogą, w tym Świdniku, to patologia i plebs (znowu pozwolę sobie użyć twojego określenia) ma się lepiej niż w okolicznych wioskach. Nie jest to tylko moje zdanie, lecz również kilku znajomych, którzy mają to nieszczęscie mieszkać tam.
Oczywiście nie można wszystkich do jednego wora wrzucać, ale taka opinia z dupy się nie wzięła.

Smak '80 lat...
Zgłoś
kothletino 2013-01-02, 13:56
Opinia znajomych, mój wypadek jako argumenty za "Jebane chamstwo w hamburgu". Bardzo przemawiające naprawdę. Najlepiej to podążać umysłowo za większością stada, multum razy słyszałem już tak chujową opinie o swoim mieście szkoda tylko, że nie szły za nią jakieś konkretne argumenty. Wracając do mojego wypadku nie widzę żeby jakieś zdjęcia mówiły "jesteś z Wrocławia to jesteś pizdą" albo "w Warszawie mieszkają same chuje" no ale tak rozjebałem łapę wiec ty intelektualny geniusz użyłeś tego jako kryterium oceny i próbujesz udowodnić ze jestem jebanym chamem.
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, najlepsze są takie poparte osobistym doświadczeniem ale jak widać niektórzy idą za resztą.
Bardzo chętnie poczytam te wszystkie argumenty przez które Ty i twoi znajomi macie takie zdanie o Świdniku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów