📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
siwers3 napisał/a:
Japa tam :p
Nie zachowuj się jak tępe dziecko, które się naoglądało kwejka, wykopu i teraz kozaczy jak to bardzo nienawidzi TVN'u.
Ty nawet nie wiesz czemu im karzesz im spierdalać, ale piszesz tak bo to modne.
I nie stawia się spacji przed znakami interpunkcyjnymi. ;p
Na ogół się nie przypierdalam do ortografii, ale to mnie trochę irytuje i śmieszy zarazem. A taki Ty mądry...Oj.
Pisze się "każesz". Nie dopierdalaj się, skoro sam robisz podstawowe błędy.
Widać ze to jakiś cep z tej laski.
Dobra, jeszcze tylko Durczok, Kuźniar, Lis i Olejnik
Sylwia mimo problemów wychowawczych wyszła na ludzi - zaczęła trenować dopiero kilka lat temu. To bardzo miła i bardzo pracowita dziewczyna, ale rękę ma mocną .
Jest dowodem na to, że można wyjść na ludzi nawet jak się nie dostanie od losu świetnego startu.
Jest dowodem na to, że można wyjść na ludzi nawet jak się nie dostanie od losu świetnego startu.
stasiuuu napisał/a:
kustoszpan już przestań sie ośmieszać.
ale syf
kurwa on nie mruga
Zagłębie Lubin skurwysynyyyyyy!!!
tempa suka
o huj tu chodzi
no nic... trzeba sobie zwalić.
To tyko kilka z twoich ostatnich błyskotliwych komentarzy.
Wyjdź.
tihomax - jakby wychowała Cię ulica i ośrodki wychowawcze to byś zobaczył jakie miałbyś maniery. Zresztą widać, że z manierami u Ciebie kiepsko, skoro dziewczynę, której nie znasz nazywasz cepem...
ITI Spierdalaj to akurat najczęściej na Żylecie słychać
ale muszę przyznać, że ciekawy reportaż o niej nakręcili
dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/mala-wygrywa-nie-tylko-na-ringu,83245.html
dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/mala-wygrywa-nie-tylko-na-ringu,83245.html
Ja pierdolę, żeby po takim czymś paść ?
abdul nie mieszaj żłobie chrześcijan z katolami, bo to właśnie kościół katolicki zmienił dekalog i zarządził wiele innych zmian w religii, które są zaprzeczeniem praw biblijnych
Ale sie jaracie ta dziewczyna. Prawda jest taka, ze nawet jak jakas ciota trafi zawodowca w szczeke to mu sie automatycznie odechciewa walczyc. Many zacisnie zeby zamknie oczy ale nawiniesz mu sie geba i mozesz nawet odplynac jak ten koles. Czy zwodowiec po takiej akcji przestaje byc zawodowcem, a ciota nim sie automatycznie staje? No wlasnie.. Nie byl przygotowany bo laska w chuja poleciala i mu zajebala bez sensu albo zeby sie popisac przed kamerami.
kustoszpan napisał/a:
To tyko kilka z twoich ostatnich błyskotliwych komentarzy.
Wyjdź.
tempy huj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów