Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hassos 2014-08-17, 14:43 21
up

Na ruchanko umówcie się na privie
Zgłoś
o................i 2014-08-17, 14:47
cholonek napisał/a:

Trzymam Cię za słowo! Ale najpierw stek, później wódka, a po wszystkim pacierz na odpuszczenie grzechów

muszę sobie przypomnieć formułki z pacierza
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2014-08-17, 15:15 3
Nie pierdolcie...to Warszawa niezależnie od płci można to spotkać na drogach w stolicy. Wczoraj widziałem wypadek, gdzie tramwaj i samochód zablokowali pas w kierunku południowym (ale bez problemu można było skręcić na zachód i wschód), to zawsze obsrani warszawiacy zapierdali pod prąd w kierunku południowym, skręcali na pasach i wbijali się we właściwy pas.

Jazda po chodnikach, zapierdalanie na zielonym, jazda 100 plus, śmiganie pod prąd, wymuszanie pierwszeństwa, parkowanie, gdzie popadnie (pasy, skrzyżowania, cały chodnik itd.), zawracanie w najmniej oczekiwanym momencie, jazda bez tłumika o 2 w nocy, wpierdalanie się na pasy pełne przechodniów to dzień powszechni dla warszawskich wieśniaków za kierownicą. Każdemu się śpieszy jakby jechał do ruchanej córki przez stado murzynów... oczywiście w celu przyłączenia się.

Owszem jest garstka super kierowców w Wawie, kultura, spokój, zachowanie godne mieszkańca stolicy Państwa itd. Jednakże większość to buraki, które nie mogą poczekać 15 sekund na skrzyżowaniu.
Zgłoś
fx21 2014-08-17, 16:03
1. up. jeżdżąc dwa miesiące po warszawie nie zauważyłem ani razy opisywanych sytuacji przez ciebie. Wręcz mając porównanie z tym co się dzieje na śląsku warszawa (kierowcy) jeździ kulturalnie i dobrze.
2. czy tak jadąc komuś zaszkodziła ? stało się coś ? że taki szum...
3. Autorowi filmiku radzę zapoznać się z ustawą o ochronie danych osobowych.
Zgłoś
mrVADER666 2014-08-17, 16:04
masz browara za muzyke, reszta chujowa i do tego matiz
Zgłoś
J................r 2014-08-17, 16:08
No i chuj Ci w dupe, ma prawo tak zawracac bo jest na blachach WI a ty jebany sloiku wypierdalaj na wioche swoja buraki kosic
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2014-08-17, 16:10 4
JADoktor napisał/a:

No i chuj Ci w dupe, ma prawo tak zawracac bo jest na blachach WI a ty jebany sloiku wypierdalaj na wioche swoja buraki kosic

O taki wielki z ciebie warszawiak, bo ktoś kilka lat temu w wawie wydymał twoją starą. Faktycznie dużo masz do zaoferowania światu, miejsce urodzenia. Musisz być wyjątkową postacią, bo ze stolycy... Ja pierdole, jednak niektórzy warszawiacy to kretyni z burakami zamiast mózgu.
Zgłoś
kamruk111 2014-08-17, 16:11
Dlaczego nie dziwi mnie, że to znowu kobieta?
Zgłoś
Azalians 2014-08-17, 16:21
JADoktor napisał/a:

Hahahaha, jaki zakompleksiony A Ty masz prawo opieprzyć swoją matkę, ze Cię urodziła
Zgłoś
k................r 2014-08-17, 16:38 1
piwo za utwór w aucie
Zgłoś
pawcio324 2014-08-17, 16:58
"ah kurwa, jajek zapomniałam"
Zgłoś
damyrade20 2014-08-17, 17:52 2
fx21 napisał/a:

Autorowi filmiku radzę zapoznać się z ustawą o ochronie danych osobowych

Tobie również bym proponował skoro twierdzisz że nr rejestracyjny jest zaliczany do danych osobowych.
Zgłoś
panmorda 2014-08-17, 18:47
To ja rozumiem zawrócić w jakimś chujowym miejscu (z zachowaniem maximum ostrożności) gdzie jest jedyna możliwość na 30km np. na autostradzie jak sie zdarzy, ale NIE kurwa 5 metrów przed jebanym rondem!
Zgłoś
M................6 2014-08-17, 19:21
panmorda napisał/a:

To ja rozumiem zawrócić w jakimś chujowym miejscu (z zachowaniem maximum ostrożności) gdzie jest jedyna możliwość na 30km np. na autostradzie jak sie zdarzy, ale NIE kurwa 5 metrów przed jebanym rondem!

Stary tu była komplikacja lepszy akcji

Tak przy okazji kobiety mają łatwiej ze zdaniem prawa jazdy,
takie życie nie wyprzecie się tego.....
Zgłoś
ark2601sad 2014-08-17, 22:57
za staniaszka w tle BROWAR !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem