Mając przed nosem rondo, kierowca postanowił zawrócić 20 metrów przed nim, na pasach dla pieszych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cholonek napisał/a:
Trzymam Cię za słowo! Ale najpierw stek, później wódka, a po wszystkim pacierz na odpuszczenie grzechów
muszę sobie przypomnieć formułki z pacierza
Nie pierdolcie...to Warszawa niezależnie od płci można to spotkać na drogach w stolicy. Wczoraj widziałem wypadek, gdzie tramwaj i samochód zablokowali pas w kierunku południowym (ale bez problemu można było skręcić na zachód i wschód), to zawsze obsrani warszawiacy zapierdali pod prąd w kierunku południowym, skręcali na pasach i wbijali się we właściwy pas.
Jazda po chodnikach, zapierdalanie na zielonym, jazda 100 plus, śmiganie pod prąd, wymuszanie pierwszeństwa, parkowanie, gdzie popadnie (pasy, skrzyżowania, cały chodnik itd.), zawracanie w najmniej oczekiwanym momencie, jazda bez tłumika o 2 w nocy, wpierdalanie się na pasy pełne przechodniów to dzień powszechni dla warszawskich wieśniaków za kierownicą. Każdemu się śpieszy jakby jechał do ruchanej córki przez stado murzynów... oczywiście w celu przyłączenia się.
Owszem jest garstka super kierowców w Wawie, kultura, spokój, zachowanie godne mieszkańca stolicy Państwa itd. Jednakże większość to buraki, które nie mogą poczekać 15 sekund na skrzyżowaniu.
Jazda po chodnikach, zapierdalanie na zielonym, jazda 100 plus, śmiganie pod prąd, wymuszanie pierwszeństwa, parkowanie, gdzie popadnie (pasy, skrzyżowania, cały chodnik itd.), zawracanie w najmniej oczekiwanym momencie, jazda bez tłumika o 2 w nocy, wpierdalanie się na pasy pełne przechodniów to dzień powszechni dla warszawskich wieśniaków za kierownicą. Każdemu się śpieszy jakby jechał do ruchanej córki przez stado murzynów... oczywiście w celu przyłączenia się.
Owszem jest garstka super kierowców w Wawie, kultura, spokój, zachowanie godne mieszkańca stolicy Państwa itd. Jednakże większość to buraki, które nie mogą poczekać 15 sekund na skrzyżowaniu.
1. up. jeżdżąc dwa miesiące po warszawie nie zauważyłem ani razy opisywanych sytuacji przez ciebie. Wręcz mając porównanie z tym co się dzieje na śląsku warszawa (kierowcy) jeździ kulturalnie i dobrze.
2. czy tak jadąc komuś zaszkodziła ? stało się coś ? że taki szum...
3. Autorowi filmiku radzę zapoznać się z ustawą o ochronie danych osobowych.
2. czy tak jadąc komuś zaszkodziła ? stało się coś ? że taki szum...
3. Autorowi filmiku radzę zapoznać się z ustawą o ochronie danych osobowych.
masz browara za muzyke, reszta chujowa i do tego matiz
No i chuj Ci w dupe, ma prawo tak zawracac bo jest na blachach WI a ty jebany sloiku wypierdalaj na wioche swoja buraki kosic
JADoktor napisał/a:
No i chuj Ci w dupe, ma prawo tak zawracac bo jest na blachach WI a ty jebany sloiku wypierdalaj na wioche swoja buraki kosic
O taki wielki z ciebie warszawiak, bo ktoś kilka lat temu w wawie wydymał twoją starą. Faktycznie dużo masz do zaoferowania światu, miejsce urodzenia. Musisz być wyjątkową postacią, bo ze stolycy... Ja pierdole, jednak niektórzy warszawiacy to kretyni z burakami zamiast mózgu.
JADoktor napisał/a:
Hahahaha, jaki zakompleksiony A Ty masz prawo opieprzyć swoją matkę, ze Cię urodziła
piwo za utwór w aucie
fx21 napisał/a:
Autorowi filmiku radzę zapoznać się z ustawą o ochronie danych osobowych
Tobie również bym proponował skoro twierdzisz że nr rejestracyjny jest zaliczany do danych osobowych.
To ja rozumiem zawrócić w jakimś chujowym miejscu (z zachowaniem maximum ostrożności) gdzie jest jedyna możliwość na 30km np. na autostradzie jak sie zdarzy, ale NIE kurwa 5 metrów przed jebanym rondem!
panmorda napisał/a:
Stary tu była komplikacja lepszy akcjiTo ja rozumiem zawrócić w jakimś chujowym miejscu (z zachowaniem maximum ostrożności) gdzie jest jedyna możliwość na 30km np. na autostradzie jak sie zdarzy, ale NIE kurwa 5 metrów przed jebanym rondem!
Tak przy okazji kobiety mają łatwiej ze zdaniem prawa jazdy,
takie życie nie wyprzecie się tego.....
za staniaszka w tle BROWAR !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów