Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No przecierpiałeś, nie wiedząc, że można w komfortowych warunkach i długo robić co się zechcę, nie w towarzystwie dodatkowym osób wielu, obcych, przeszkadzających. Te Twoje 'księżniczki' musiały mieć zaprawdę niską samoocenę
Brniesz i to co piszesz traci sens. Że co ? że niby miałem czekać na okazję aż starych nie będzie w domu ? I wtedy spraszać w tajemnicy przed nimi ? Taka ta twoja pokrzywiona moralność jest ?. W kościółku nauczyli cię kłamać i oszukiwać?
Ja miałem uczciwie. Nie chciałem żeby w domu słyszeli moje zabawy z laską to umawiałem się poza domem. Finał historii, może być prościej ? Coś ci się jeszcze roi w tym móżdżku ?
Co do poprzednich postów, szybki numerek w miejscu publicznym? Czemu nie. Ale nie kurwa jak cię ogląda stado baranów. Normalnemu to by nawet nie stanął...
@up kto ty kurwa jesteś ? jakiś pierdolony katolik co z kościółka do szkółki niedzielnej i z powrotem ?
Brniesz i to co piszesz traci sens. Że co ? że niby miałem czekać na okazję aż starych nie będzie w domu ? I wtedy spraszać w tajemnicy przed nimi ? Taka ta twoja pokrzywiona moralność jest ?. W kościółku nauczyli cię kłamać i oszukiwać?
Ja miałem uczciwie. Nie chciałem żeby w domu słyszeli moje zabawy z laską to umawiałem się poza domem. Finał historii, może być prościej ? Coś ci się jeszcze roi w tym móżdżku ?
Och, jaki z Ciebie radykalny ateista, bojownik o wolność sumienia, piękny wjazd na kościół, co w pogardzie i w garści trzymasz wszystkich wierzących, boś dorosły racjonalista, ach, pięknie, epatuj tym dalej. Kurwa, aż bym wrzucił jpga z takim gówniarzem co mówi 'ale mu pokazałem'..
I nie, nie jestem wierzący, co nie ma nic do tego, ale Twój licealny odbyt nie może poradzić sobie bez wjazdu na religię potworną.
Ale, do kurwy nędzy, jeżeli nie widzisz o co mi chodzi, jeżeli nic więcej nie potrafisz zobaczyć poza tym co mówisz, jeżeli liczy się ilość, a nie jakość wg Ciebie, jeżeli żyłeś w jakiejś patologii, gdzie żadne z Waszych rodzicieli domów nie opuszczało nigdy, tylko siedzieli i Kiepskich oglądali z piwkiem, to mogło być trudno, ale na prawdę, non stop w domu?
Ty, kurwa, po prostu nie rozumiesz, co znaczą frazesy typu 'szanować się', myślisz, że to tylko w 'katolickich szkółkach' gadają, dlatego to głupoty? Mylisz podłogę z sufitem, chłopcze, i rzygać mi się chce, że są na świecie tacy ludzie (chociaż nie jest tak źle, jest dużo gorszych ludzi)..
Fin, już dość. Ja tu sobie rozrywkowo w przerwach wojuje z gimbusami, ale to ciężka zabawa, ręce załamać.
Tak naprawdę to chuj ci do tego, czy ktoś rucha się na imprezie. Nie chcesz ruchać to nie ruchaj, ale mówiąc innym gdzie mają się ruchać i z kim, tylko się ośmieszasz i nikt twojego pierdolenia nie bierze pod uwagę- możesz się napinać, wyzywać od zwierząt i srać pod siebie ze wściekłości, ale i tak każdy ma na ciebie wyjebane Także miłego hejtowania
VanHelsingPL
Tak naprawdę to chuj ci do tego, czy ktoś rucha się na imprezie. Nie chcesz ruchać to nie ruchaj, ale mówiąc innym gdzie mają się ruchać i z kim, tylko się ośmieszasz i nikt twojego pierdolenia nie bierze pod uwagę- możesz się napinać, wyzywać od zwierząt i srać pod siebie ze wściekłości, ale i tak każdy ma na ciebie wyjebane Także miłego hejtowania
(...) jeżeli żyłeś w jakiejś patologii, gdzie żadne z Waszych rodzicieli domów nie opuszczało nigdy, tylko siedzieli i Kiepskich oglądali z piwkiem, to mogło być trudno, ale na prawdę, non stop w domu?
(...)
Kurwa skąd ty wziąłeś te teksty ? Jesteś jakiś chory człowieku, idź wymienić mózg czy coś... Na podstawie mojego wpisu że lubiałem laski macać na imprezach doszedłeś do wniosku że moi rodzice oglądali kiepskich przy piwku ! hahaha !! Jesteś chory ! Wymyśliłeś od nowa moją historię ! która już się zdarzyła ! haha ! Debil....
podpowiem że nie trafiłeś zupełnie... właściwie z niczym... katolu (a katolu bo każdy któremu zarzucę typowe katolickie wychowanie - wypiera się go na potrzeby chwili)
Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś znalazł takie małe słówko "JEŻELI". Ale ciężko myśleć samemu. Typowe.
Po prostu nie rozumiem jak to jest - Ty "lubiałeś" sobie 'macać laski na imprezie', bo w domu nie chciałes, by rodzice słyszeli. Tedy piszę, że to ciut dziwne, że nie bywało tak, że rodziców w domu zwyczajnie nie było, szczególnie, że tu o dwóch domach mówimy. Nie wiem, kurwa, czego w tym nie rozumiesz.
(swoją drogą masz ból dupy o 'pokrzywioną moralność' moją, gdy napisałem, że w domu komfort większy niż na imprezie, u kogoś, gdzie mnóstwo ludzi, często obcych, bo to robienie 'w tajemnicy przed rodzicielką', a sam chyba nie robisz tego w domu, by robić to w tajemnicy własnie przed nią/nimi.. - więc tak jakby masz jakąś zrytą definicję pokrzywionej moralności albo logicznego myślenia)
Z czym ja miałem trafić, głąbie, skoro komentuję to co napisałeś.. Odnosząc się do Twoich słów i innych podanych przez Ciebie informacji. A Ty srasz się z tego, schodząc z tematu, nic nie odpowiadając na bezpośrednie do Ciebie stwierdzenia.
A co do katola - kurwa, nie wiem, katolicyzm ma wg Ciebie jakiś monopol na życie z jakąś przyzwoitością/zasadami? Ja pierdolę.. Czyli buddysta jest katolem, każdy gentelmen jest katolem, każdy kto uważa, że 'ruchanie' na imprezie kogo popadnie też jest katolem. Gratuluje inteligencji.
Ach, i jeszcze : czyli każdy kto wg Ciebie jest katolem, i kto odpowiada, że nie zgadza się z Twoją wizją, że jakoby on był w katolickiej rodzinie chowany (bez względu na to czy był czy nie, po prostu Tobie tak pasuje), jest katolem, bo wypiera się, że jest katolem, czyli jest katolem? Kurwa..
Głupiś jak stąd do dupy.
Napisz coś jeszcze ciekawego buraku bo do tych postów to już żonę wołam i teściową i razem się śmiejemy. I tak. Rucham żonę jak teściowa siedzi obok w pokoju. I jak syn gra w tego chorego minecrafta w drugim pokoju. I najbardziej mnie podnieca jak nagrywam nasz seks i puszczam w sieci anonimowo żeby właśnie inni mogli popatrzeć haha ! Może tacy jak ty walą konia do tych filmików ! Tak. Ta myśl też mnie podnieca ! Więc wypierdalaj z tą swoją oceną mojego życia debilu. Możesz zabrać ją sobie i wsadzić w tę swoją śmierdzącą norę skąd wypełzłeś !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów