📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:40
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odprowadził bym rodzinkę trochę dalej i poszukał szybko cegłówki butelki czegokolwiek aby tej beczce łoju rozbić ten wiecznie nie nasycony ryj, po czym zafundował bym temu czemuś darmową liposukcje skacząc po zewłoku aż do przyjazdu służb.
Aż założyłam konto - chłopiec dostał trzy razy w twarz, ale nie były to śmiertelne rany. Jego młodszy brat nie został ugodzony. Źródło: (ponieważ mam nowe konto i nie mogę podawać linków polecam wpisać w google frazę "horrifying-moment-crazed-knifewoman-randomly-stabs-boy-3-in-the-face-as-he-walks-down-the-street-with-his-parents".
Po takiej akcji mogłaby i wyciągnąć bazuke, a bym jej z rąk nie wypuścił dopóki by nie zdechła... Ja pierdole nie wierzę, że koleś jej odpuścił... Faceci traca swoje naturalne agresywne odruchy obronne
Dziecko do szpitala, powrót na miejsce - upewniłbym się, że kurwa nie żyję i zasłużony browar... Jebać wiezienie bo wiem., że było warto
mixiek napisał/a:
Wszyscy by ją zabili.Co potem?
Dziecko do szpitala, powrót na miejsce - upewniłbym się, że kurwa nie żyję i zasłużony browar... Jebać wiezienie bo wiem., że było warto
Kurwa pewnie głosowała na Clinton. Feminazistki pałają nienawiścią do rasy białej.
Mam syna, 3 latek. Gdyby, aż boje się o tym myśleć... zapierdoliłbym. I nie pisze jak większość, podciąłbym kurwe jej własnym nożem
mixiek napisał/a:
Wszyscy by ją zabili.Co potem?
Bóg by się obudził i nastąpiłby koniec świata...
Dobra grubsza pani! Napierdalać jebane kaszojady, również nożami. Pozdro dla internetowych napinaczy chwalących się co to by tej babie nie zrobili - otóż gówno byście zrobili. Jak ktoś waszym bachorom zrobi krzywdę to chociaż to nagrajcie i wrzućcie na sadola.
skórę bym z kurwiska zdjął w sekundę , to chociaż jakiś statek żagiel by miał ..... .
co za kurwa ścierwo na tym świecie chodzi
co za kurwa ścierwo na tym świecie chodzi
mrokussw napisał/a:
Dziewczynka została ugodzona w tętnice i niestety zmarła, chłopak w ramię, a grubą złapali
oddaj piwo złodzieju
bercisko napisał/a:
Nie no kurwa, jak by mi to tłuste kurwiszcze zaatakowało nożem dziecko to nie pierdoliłbym się. Zdejmuję koszulkę, owijam przedramię i poświęcam je żeby dopaść kaszalota. Najwyżej mi szwy na łapę założą, żadna tragedia, ale z ryja babska nie byłoby co zbierać. Jakaś Grodzka albo Frankenstein to byłyby przy niej miss piękności. Sorki, ale mam dwie córki i nie mogę takich filmików bez emocji oglądać. Zanim by mnie odciągnęli krowa nie miałaby oczu, uszu, policzków i warg.
Ja aż tak bym nie ryzykował bo tylko na pociętych łapach by się mogło nie skończyć
Lepiej byłoby odstawić na szybko dzieciaki wziąć nóż (lub cokolwiek innego np gaz pieprzowy) ze sobą i dopaść paszczura
Zwłaszcza jak jesteś ojcem 2 córek więc głupio byłoby aby straciły jakiegoś rodzica.
bóg tak chciał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów