18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:40
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OrbitalAcid 2019-08-28, 19:06 2
Odprowadził bym rodzinkę trochę dalej i poszukał szybko cegłówki butelki czegokolwiek aby tej beczce łoju rozbić ten wiecznie nie nasycony ryj, po czym zafundował bym temu czemuś darmową liposukcje skacząc po zewłoku aż do przyjazdu służb.
Zgłoś
A................a 2019-08-28, 19:24 14
Aż założyłam konto - chłopiec dostał trzy razy w twarz, ale nie były to śmiertelne rany. Jego młodszy brat nie został ugodzony. Źródło: (ponieważ mam nowe konto i nie mogę podawać linków polecam wpisać w google frazę "horrifying-moment-crazed-knifewoman-randomly-stabs-boy-3-in-the-face-as-he-walks-down-the-street-with-his-parents".
Zgłoś
mixiek 2019-08-28, 19:26 2
Wszyscy by ją zabili.Co potem?
Zgłoś
janlew 2019-08-28, 19:31
Ciężkie tortury na rynku trwające tydzień to jedna słuszna kara
Zgłoś
hwdp00 2019-08-28, 19:41 20
Niestety kurwisko trafiło

Zgłoś
ProVVe 2019-08-28, 20:15 2
Po takiej akcji mogłaby i wyciągnąć bazuke, a bym jej z rąk nie wypuścił dopóki by nie zdechła... Ja pierdole nie wierzę, że koleś jej odpuścił... Faceci traca swoje naturalne agresywne odruchy obronne

mixiek napisał/a:

Dziecko do szpitala, powrót na miejsce - upewniłbym się, że kurwa nie żyję i zasłużony browar... Jebać wiezienie bo wiem., że było warto
Zgłoś
polakwrocek 2019-08-28, 20:44 3
Kurwa pewnie głosowała na Clinton. Feminazistki pałają nienawiścią do rasy białej.
Zgłoś
jarme001 2019-08-28, 21:01
Mam syna, 3 latek. Gdyby, aż boje się o tym myśleć... zapierdoliłbym. I nie pisze jak większość, podciąłbym kurwe jej własnym nożem
Zgłoś
PsikutaBezS 2019-08-28, 21:24
mixiek napisał/a:

Bóg by się obudził i nastąpiłby koniec świata...
Zgłoś
Bedejot 2019-08-28, 21:57
Bóg był ale o nas zapomniał.
Zgłoś
L................a 2019-08-28, 23:49 1
Dobra grubsza pani! Napierdalać jebane kaszojady, również nożami. Pozdro dla internetowych napinaczy chwalących się co to by tej babie nie zrobili - otóż gówno byście zrobili. Jak ktoś waszym bachorom zrobi krzywdę to chociaż to nagrajcie i wrzućcie na sadola.
Zgłoś
no_nam222 2019-08-29, 8:11
skórę bym z kurwiska zdjął w sekundę , to chociaż jakiś statek żagiel by miał ..... .

co za kurwa ścierwo na tym świecie chodzi
Zgłoś
edmund 2019-08-29, 8:33
mrokussw napisał/a:

Dziewczynka została ugodzona w tętnice i niestety zmarła, chłopak w ramię, a grubą złapali

oddaj piwo złodzieju
Zgłoś
KKuubbaa 2019-08-29, 9:07
bercisko napisał/a:

Nie no kurwa, jak by mi to tłuste kurwiszcze zaatakowało nożem dziecko to nie pierdoliłbym się. Zdejmuję koszulkę, owijam przedramię i poświęcam je żeby dopaść kaszalota. Najwyżej mi szwy na łapę założą, żadna tragedia, ale z ryja babska nie byłoby co zbierać. Jakaś Grodzka albo Frankenstein to byłyby przy niej miss piękności. Sorki, ale mam dwie córki i nie mogę takich filmików bez emocji oglądać. Zanim by mnie odciągnęli krowa nie miałaby oczu, uszu, policzków i warg.

Ja aż tak bym nie ryzykował bo tylko na pociętych łapach by się mogło nie skończyć
Lepiej byłoby odstawić na szybko dzieciaki wziąć nóż (lub cokolwiek innego np gaz pieprzowy) ze sobą i dopaść paszczura
Zwłaszcza jak jesteś ojcem 2 córek więc głupio byłoby aby straciły jakiegoś rodzica.
Zgłoś
pedaldziwka 2019-08-29, 10:04 1
bóg tak chciał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem