Były partner kobiety nie potrafił pogodzić się z rozstaniem i postanowił jeszcze raz porozmawiać ze swoja byłą i jej nowym towarzyszem a jako argument użył noża.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Były partner kobiety nie potrafił pogodzić się z rozstaniem i postanowił jeszcze raz porozmawiać ze swoja byłą i jej nowym towarzyszem a jako argument użył noża.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OldMann napisał/a:
pierodlony zjeb, testosteronik mu uderzył do bani i teraz reszte marnego życia spedzi albo w ukryciu jak robak albo w pierdlu czekając na czape lub dożywocie (tyle wygrał debil)
Przynajmniej kurwa dostala to na co zasluzyla.
DużyKutas napisał/a:
Przynajmniej kurwa dostala to na co zasluzyla.
rozumiem, że sadol sadolem ale wy to zdrowo zjebani jesteście
W dorosłym życiu inaczej wyglada. Mas dzieci, kredyt, pracę i męża, któremu już nie staje.
Zaspokajasz się świeczką do końca życia, czy pukniesz z kolegą...?
Gość zamiast odpuścić i szukać nowej laski do ruchania zrobił najgorszą rzecz jaką mógł i teraz jego będą ruchać w dupsko aż do śmierci
smc napisał/a:
W dorosłym życiu inaczej wyglada. Mas dzieci, kredyt, pracę i męża, któremu już nie staje.
Jest tylko jedno ale , serio, po chuj gosciowi któremu staje, baba z mężem, dziećmi i kredytem. Po co pakować się w kłopoty, bo one się pojawią jak 2+2 jest 4, i nie chodzi o to że ktoś go zadźga nożem.
Stawał mu 20 lat temu. Ludzie na potęgę się rozwodzą z tego tytułu, a ci, co nie chcą się rozwodzić, łapią chwile szczęścia na boku...
Całe szczęście, że nie ma dostępu do broni palnej bo jeszcze mógłby kogoś zabić! Zakazać noży kuchennych na całym świecie!
Ale co? Wróciła do niego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów