Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś ci się stało, że tak napiąłeś?
Pewnie się nad nim żule znęcają i musi odreagować w internecie.
Oby tobie się nigdy nogą nie podwinęła, bardzo cienka linia dzieli człowieka od zostania bezdomnym, choćby zdrowie.
Ale takie bananowe zjeby którym mamusia podsuwa obiadek pod nos do swojej śmierci i tak mnie zrozumieją, do czasu aż mamusia im umrze i zostaną sami jak palec
Pogarda w kierunku bezdomniackich kurew jest rzeczą wrodzoną u każdego zdrowego na umyśle człowieka. Nie każdy, kto nie jest podobnie jak ty życiowym przegrywem, musi być bananowym dzieckiem. Większość ludzi doszła do czegoś własną pracą. To, że ty materialnie (i jak widać mentalnie) niewiele się różnisz od głodującego murzyna w Afryce, nie jest moją winą. W sumie nie wiem, po co ja kolejnemu spłakanemu lewakowi biedakowi cebulakowi coś tłumaczę, plebs i tak nie zrozumie. Idź żryj gruz.
Pogarda w kierunku bezdomniackich kurew jest rzeczą wrodzoną u każdego zdrowego na umyśle człowieka. Nie każdy, kto nie jest podobnie jak ty życiowym przegrywem, musi być bananowym dzieckiem. Większość ludzi doszła do czegoś własną pracą. To, że ty materialnie (i jak widać mentalnie) niewiele się różnisz od głodującego murzyna w Afryce, nie jest moją winą. W sumie nie wiem, po co ja kolejnemu spłakanemu lewakowi biedakowi cebulakowi coś tłumaczę, plebs i tak nie zrozumie. Idź żryj gruz.
Ja pierdole jaki odklejeniec XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów