📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale to stare jest.
Kiblodrzemek88 napisał/a:
Do żydków to miotacz ognia powinien być zamiast działka
Spokojnie. Najpierw benzyna, za chwilę zapałeczka.
A ja szanuję tych żydów konserwatystów za to jak się zachowują. TV już taką papkę zrobiło tym ludziom że zaczyna im odpierdalać. Zniewolili nas, zniszczyli gospodarkę w chuj osób w perspektywie lat umrze z powodu tego, dlatego że jakiś śmieszny wirus jest. Umarło by trochę więcej ludzi i tyle, nic nie powinno być zamknięte. W Szwecji wszystko jest otwarte i działa normalnie i nic się nie dzieje. A ci żydzi mają jaja by się temu przeciwsstawić , a polaczki pizdy jak zwykle podkulą ogon i grzecznie się stosują. Żeby wam gówno żreć własne zaczeli albo dzieci na mięso przerabiać kurwa to się może obudzicie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów