Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mógłby ktoś podrzucić linka (linki) z większą ilością tego typu materiałów od Neonazistów z Rosji?
Z góry dzięki, przyda się do pracy magisterskiej.
- Kim będziesz?
- magistrem sadistica
hehe, żartuję. Powodzenia na obronie
Mógłby ktoś podrzucić linka (linki) z większą ilością tego typu materiałów od Neonazistów z Rosji?
Z góry dzięki, przyda się do pracy magisterskiej.
Projekt Sanitater-88
30 października 2018 r. Anonimowy użytkownik opublikował linki do 2 filmów na 2-kanałowej tablicy graficznej . W tych filmach grupa młodych ludzi nazywających siebie „Projekt Sanitater-88” bije i zabija bezdomnych przy użyciu zimnej broni.
Zwracamy uwagę na jeden z tych filmów.
Akcja rozgrywa się w Moskwie, Biberevo obok kościoła Triumfu prawosławia w Altufyevo
Film został szybko usunięty, ale jedna z historii została opublikowana na kanale Telegram 2ch .
Te filmy zostały opublikowane przez neonazistowską grupę „White Hunter Society (O.B.O.)” vk.com/obo16. (Teraz ta publiczność jest zablokowana, ale istnieje duplikat ). Na konkurs, w którym neonaziści pokazywali sceny pobić i morderstw.
Film „Project Sanitater-88” szybko zainteresował się organami ścigania.
Paradoksalnie użytkownicy 2ch szybko sami znaleźli jednego z autorów tego filmu.
Okazało się, że był to student z Sankt Petersburga Witalij Tkaczenko .
Wkrótce młody człowiek został zatrzymany. Został oskarżony o usiłowanie zabójstwa.
Mężczyzna, którego zadźgał kilka razy, przeżył.
m.vk.com/obo88
Projekt Sanitater-88
30 października 2018 r. Anonimowy użytkownik opublikował linki do 2 filmów na 2-kanałowej tablicy graficznej . W tych filmach grupa młodych ludzi nazywających siebie „Projekt Sanitater-88” bije i zabija bezdomnych przy użyciu zimnej broni.
Zwracamy uwagę na jeden z tych filmów.
Akcja rozgrywa się w Moskwie, Biberevo obok kościoła Triumfu prawosławia w Altufyevo
Film został szybko usunięty, ale jedna z historii została opublikowana na kanale Telegram 2ch .
Te filmy zostały opublikowane przez neonazistowską grupę „White Hunter Society (O.B.O.)” vk.com/obo16. (Teraz ta publiczność jest zablokowana, ale istnieje duplikat ). Na konkurs, w którym neonaziści pokazywali sceny pobić i morderstw.
Film „Project Sanitater-88” szybko zainteresował się organami ścigania.
Paradoksalnie użytkownicy 2ch szybko sami znaleźli jednego z autorów tego filmu.
Okazało się, że był to student z Sankt Petersburga Witalij Tkaczenko .
Wkrótce młody człowiek został zatrzymany. Został oskarżony o usiłowanie zabójstwa.
Mężczyzna, którego zadźgał kilka razy, przeżył.
My mamy te filmiki tutaj :
sadistic.pl/white-hunters-vt483205.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów